|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet muvaffak ustam iyi yakalamış bende bu ismim bana yabancı gelmediğinden sormuştum bir zamanlar bende zıpkın avı yaparken antalyada bu rasimdekilerden vurmuştum bağzısı kahve rengimsi bağzılarıda kırmızı renkte idi bunların biri dişi diğeri erkek olduğu söylenmişti ismide ıskaroz diyede söylemişlerdi demekki bağzı balıklar değişik yörelerde isimleri değişiyor.yukarda resimde ismi gecen sitede yanlış isim verileceğinede sanmıyorum.selamlar Bu mesaj en son " 14-02-2007 " tarihinde saat 12:36 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet rauf abi bu ıskaroz (Sparisoma cretense,parrotfish,papağan balığı) dediğimiz balık..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir kaç site buldum umarım yardımcı olabilmişimdir...
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Ersen teşekkürler bu kadar bilgiden sonra kimsenin aklında soru kalmamıştır iyi günler.
|
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Iskaroz konusunda haklısınız, ben de dalgınlıkla yazmışım onu oraya
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Miço ![]()
|
![]() iyi dileklerin icin cok sagolsin rauf abicim ne mutlu sana buralara bagli kalmayip vatana döndügün icin Allah bizede nasip etsin . kendine iyi bak görüsmek üzere ellerinden öptüm.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12.04.Canakkale Raporu | Marmara_Fatihi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 20-04-2008 16:05 |
çanakkale | ismail2776 | Organizasyonlar | 20 | 09-01-2008 16:56 |
7-8 Nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 16-04-2007 09:27 |
Çanakkale... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-04-2006 15:02 |