|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Bu arada mis gibi abdurrahman çelebileriniz (pardon izmarit diyecektim ![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Haklısın cağatay bu balık buranın dengesini bozdu düşmanıda yok herhalde bu sene baya coğaldılar .sana hak veriyorum her halde temizlerken ic organlarına zarar vermeden tahriş etmeden genelde temizlerim belkide ondan bir zehirlenme görmedik .haa biz artık ızmaritin ismini değiştirdik.ben abdurrahman celebi dediydim tago başka bir isim taktı daha şık oldu SİZNARİT sinaritin kardeşiymiş yaa selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi.
balon balığı hakkında verdiğiniz açıklayıcı bilgiler için size ve çagatay'a teşekkür ederim. taygun'un bulduğu SİZNARİT de uymuş hani.... ![]() ![]() ![]() selamlar...
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() ahh ne lanet bi balıkrıt o...eğer oltaya balıkvuruşu hissetmeden çektiğinizde iğne yok olmuşsa bilinki bu cengaver kesmiştir onu...zehirli olması konusunda pek bi bilgim yok...ama yakaladığımda geri bıraktığım bi balıktır bu...doğal düşmanları var aslında ama yiyemiyorlarki balığı...balık avcının ağzına girince şişiyor avcıyı bogarak öldürüyor...hatta bunların dikemli olanlarını köpek balıkları bile yiyemiyor...bi belgeselde göstermişti...köpek balığı dikenli bi balon balığını yiyor...balık kendini şişiriyor ve köpek balığı debelenmeye başlıyor...bi süre sonra köpek balığında tık yok...balon kardeş balığın ağzından çıkarak yaşamına devam ediyordu...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abi kısa günün karı iyi balıklar elinin pası gitmiş biz marmarada lodosdan çıkamıyoruz hava iyi oluyo biz çalışıyoruz haline şükret
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf kaptan izmaritler çok güzel onada şükretmişsiniz allah isteginize göre her zaman nasip etsin rasğele
![]() |
![]() |
#28 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#30 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Şubatın ilk lüferi(02-02-2008) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 02-02-2008 21:37 |