|
Metoroloji Linkleri Meteorolojiyle ilgili web adresleri |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Arkadaşlar,
linkler halen günceldir ve maalesef bunların dışında henüz daha iyi tahmin linklerine rastlayamadım,lakin değişen dünya hali yani eko sistemdeki dengesizlikler son iki senedir bu tip tahmin sitelerinide sıkça yanıltığını görmekteyiz.Bu yüzden genelde aynı bölgelerde avlanan kişiler göreceklerdir ki mevcut bölgenin kendine has yapısını gerek mevsimsel gerekse günsel olarak kendisini bozmadığıdır.Örneğin A bölgesinde sabahları genelde sakin(1-2 gibi),öğlenleyin başlayan poyraz ya da lodosla (3-5 gibi) akşam saat altıdan sonra tekrar sakin olan bir bölgede olduğu gibi.Bu arada balığa çıkmadan internette verilen değeri unutmayıp not alır iseniz bunu bölgenizde kıyaslama şnsına sahip olursunuz ve böylelikle bir sonra av gününüzde internet+deneyim ile çıkıp çıkmamak arasında kolay karar verme şansınız olur,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Hava tahmini için bir makale vardı martılara, havaya, güneşin rengine falan bakarak havayı tahmin etmekle ilgiliydi. Onu bulayım ben...
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Gördüm o yazıyı bende Taygun, ama öyle şeylerden çakmam ben yav
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar, internette aranırken bu tahmin sitesini buldum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] , sizde bir deneyin belki işimize yarar oldukça nitelikli bir tahmin sitesi gibi geldi bana.
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Arkadaşlar ,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkinden yenilenmiş halini görebilirsiniz.Saat dilimleri üçe düşmüş,geçmiş tarihli hava tahminlerini görüntüleme,akıntılar,plakton ve bacteri oranları vs,bilgiler eklenmiştir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim üstadım tam aradığımız şeydi bu!!
İyi bayramlar!!!
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() paylaşım süper ama en güvenilir hangisi...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Poseidon benim favorim. Yanıldığını çok ama çok nadir gördüm.
Saati saatine tutuyor tahminleri.
![]() |
![]() |
#30 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Taygun Kardeşime katılıyorum, poseideon en az yanılan.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23-24 Ocak hava durumu | ocaklar | METEOROLOJİ | 17 | 17-02-2011 09:14 |
Hava raporu. | Samet Eryavuz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-06-2008 11:27 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
İkinci El Tekne Siteleri | erhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 18-10-2006 14:14 |
Hava ve Toz Raporu | panderma | METEOROLOJİ | 4 | 13-09-2006 12:10 |