|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() İlkercim benim bir diğital makinam var allah için 6 aydır bozuk yaptıramadım cep telefonum desen nokia 5110 eseri antika gibi .. bu soruyu diğer personele soracaksın abisi
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet beyler yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler yaptınız anlatacak yokmu benim planımda izmir ertesi gün ayvalık vardı ama ayvalıktaki arkadaşım istanbula gelince iptal oldu bir dahakine inşallah
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Cevat cım yukarıda dedim ya balık üzerine sohbetler...nedir/nasıldır/ ayırım ve sınıflandırmalar...muhabbet kesintisiz balık.. kim ne tuttu nasıl oldu en kral yöntem nedir.malum avcı muhabbeti 1 iğneye 2 balık hesabı
![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Daha ilginç olanı dolaşırken bir kardeşim demezmi??
Oltayla tutamıyoruz bari şu yandaki dükkandan av tüfeği alalım onunla vururuz.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ben çok uzaktayım sizlere iyi eğlenceler rastgele
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gelmeyi,sizlerle tanışmayı çok istiyordum ama son anda çıkan mesai nedeniyle işe gitmek zorunda kaldım
![]() |
![]() |
#27 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Sparus aurata....Çipura.....Mendik.....Alyanak....Lidaki. .......ismine ne derseniz deyin....Başka b a l ı k tanımam........ ![]() Velhasıl güzel bir bahar gününde, dost ortamında bol fikir bomdardımanı ve paylaşımının olduğu ''fincanda pişmiş'' kahveler eşliğinde bir söyleşi oldu... Ha bu arada da uygun olanlar için hemen bir tekne ile av organizasyonu yapıldı.Bakalım giden arkadaşlarımızın raporları ne yönde olacak... |
|||
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() bir Allahın kulu da " yahu göksel şu kemerinde asılı olan nedir " diye sormadı, sorsalar ben de makinayı yanımda getirdiğimi hatırlar 1,2 resim çekerdim.
|
||
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() resimlemek değil sayın dostlar oraya gelip o ortamı koklamak,sıcaklığı yaşamak gerek her seferinde ayrı biz haz bambaşka bir keyif alıyorum kendimce umarım bu tad haytımızın sonuna kadar hatta cocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olup ve devam eder...
|
||
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bu güzel toplantı sonrası taktikler ve mera paylaşımı olmuş anlaşılan hani pazar raporları ,kimse balığa çıkmadımı
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cumartesi toplanalım | mufi | Organizasyonlar | 22 | 03-08-2007 23:54 |
cumartesi çaglar | mufi | Organizasyonlar | 13 | 15-07-2007 13:22 |
cumartesi çağlar önü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-06-2007 17:54 |