|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar muhabbetiniz daim, balığınız bol olsun. Az balıklıda olsa bol kahkahalı bir gün geçirdiğinize eminim. Sonar konusundada malum Adnan abinin yaş ilerledi
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eveeeeeeet....beklenen rapor geldiğine göre bende 1-2 kelam edebilirim artık...
havanın 6-6,30 gibi aydınlandığını düşünürsek aslında denize geç açıldık...sağolsun tekne sahibimiz biraz ekabir olunca 7,30 gibi tekneye binebildik...gerçi sonra öğrendik ki teknenin sahibi olan ahmet abi gecede işe çıkmış,sabah 5 gibi dönmüşler...neyse dedik her işte bir hayır vardır...ama daha limandan çıkarken halatın pervaneye sarmasıyla pek hayırlı olmadığını anlamış olduk...sular inanılmaz çekilmişti ve tekneye ancak yan teknelerden geçerek binebildik...sanırım biraz kilo vermek farz oldu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan-ı deryamız Adnan abimiz vazifesini icraya başlarken...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çapacıların kralı Tagocum vazifesini canla başla yerine getirdi gerçekten...
gıkı bile çıkmadı garibimin...ama kendinden küçük birisi aramıza katıldığında Tagodan çekiceği var sanırım ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Buncağızlarda benim oltaya nasip olanlar...merak edenler için söylüyorum balıkları hiç ağlatmadım arkadaşlar...dün akşam kızarmış bir şekilde maydonoz,roka ve malumumuz olduğu üzere (....) eşliğinde afiyetle gerekli yerlerde lop lop et olmuşlardır...
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() Ohhhh yarasın kardeşime
|
||
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() Onurum afiyetler olsun..
|
||
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi ben Adnan Abi'ye bir de lacivert kaşkol hediye edeyim diyorum, belki o zaman değişir balıklar
![]() ![]() ![]() Muvaffak Abicim zaten arı zamanı bu kazağı giyerse erir biter adam, o gün bile bana tek kazak fazla geldi ya ![]() ![]() ![]() ![]() Haldunum seni de mavi sularda görmek isteriz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hangi balıkçıdan aldınız bunları yap bi karışık belli olmasın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur nevale fena değil ,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |