|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() İshak amca, sanırım düzgün okumamışım mesajları senin mesajını görememiştim Allah allah acep neden cevap yazmıyor diye düşünürken mesajı gördüm, hayırlısı olsun, ben tekneyi alınca kaptanlık yaparsın artık, maaş filan vermem ona göre
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() Ah Göksel'im, ahhhhhh.....Keşke ''belge almak'' ile iş bitse....Yıllardan beri tekne kullanan abilerimin yanında daha çoooooook yamaklık yapmam lazım ki;bende kaptanım diyebileyim....Sakın bana güvenip tekne filan alma...Daha ben bu yolculuğun ilk durağına bile varmış değilim...
![]() Haaa, olta dır,takım bağlamaktır vs... hususlarda herzaman emrindeyim.... ![]() Bir konu hakkında yeterli bilgin olmadığını ''itiraf etmekde'' bana göre erdemdir.... ![]() Örneğin hani alt tarafı bir ''demir atmak'' dersin....Bak aşağıdaki linke tıkla da gör ne kadar ayrıntısı olan bir şeymiş..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 23-03-2007 " tarihinde saat 12:56 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() İshak ustam yaa cok ayrıntıda kalıyorsun etrafına bi bak kimler tekne kullanıyor anlarsın selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() hayırlı olsun ishak abi...umarım kısa zamanda herşey gönlünce olur...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum. Sorulara şöyle bir baktım da çalışacak bir kitap lazım? Nereden nasıl hangi kitap alınır bir fikri olan var mı?
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet esasında almak lazım rauf abi yalnızca sorulan soru ve cevaplarmı var yoksa denizcilik hakkında açıklamalarda mevcutmu bu arada prf.atilla alpbaz ın balıkçılık hakkında bir kitabı var siteden içeriğini okudum bayağı kapsamlı okuyan varmı 25 ytl av markette faydalı ise alalım
![]() |
![]() |
#28 | |||
Kaptan
|
![]() ishak hocam hayırlı olsun..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() İshak kaptancım yav kusura bakma senin olaya geç intikal ettim özür dilerim. rutin kontrolleri kaçırdık.. ama ne kadar güzel bir ortamki bunca mesaj ardısıra takip ediyor..
kardeşim inşallah ileride her şey gönlünce olur.. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
Sans dileyin baliga gidiyorum... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 10-06-2007 23:37 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |