![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey mesaj 9 da ki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresindekinin aynı (atom 2 )iki pil yuvası var paralel bağlamalı olduğu için tek pil ilede çalışıyor.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kozer,akvaryumcuların uzun torbaları balık taşımak için av yerinde torbanın ağzını açınca bir saat içinde bütün balıklar havasızlıktan ölür.
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] fiatıda inanılmaz 6 ytl. |
|||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() erol abi unutturmuştun bu konuyu yahu...ellerine sağlık...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey niyeti bozdum,bu fiyata bir adet yedek alacağım.(Kimse duymasın 15 ytl almıştım.)
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar selam, tesadüf gördüm buluşu işe yarayacağı kesin. Ben uyguladığım bir şeye benzettim önereyim. Aynı bunun gibi bir soğuk saklayıcım var ava yazın giderken pet şişelerde buz yapıp içine koyarım deniz suyunuda ilave edince akşama kadar balıklar üşütüp hasta olacak kadar soğuk kalıyor. Motorsuz livarı böyle yaptımdı bende . Denemesi kolay ve pratik. Rasgelsin....
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu alet kapıda teslim olarak 13,86 ytl, her şey dahil.eh o zaman bende hesaplı almışım.
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben baliklarin neden canli kalmasi konusunda takintiliyim.Ben baliga gidince baliklari bez torbama koyar orada bekletirim.Sadece yemlik kücük baliklarimi livarda bekletirim.Yazin ise yanima kendi suyumdan haric 4 tane 0,5 lik buz tutmus sise alip.baliklari koydugum torbanin icine atarim.Ya da livarimi denize sallarim. Kara ya da deniz farketmez tüm hayvanlarin tazesi ama birazda dinlenmisi lezzetli olur.Bir cuprayi canli canli alip aninda öldürüp pisirip yiyin baska bir gün ise yine baska bir cuprayi öldükten sonra 1 gün buzdolabinda (buzlugunda degil) bekletip yiyin.Farki göreceksiniz. Bana bu konuda mantikli bir aciklama getirirseniz sevinirim
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Freediver arkadaşım ;
Kimsenin yakaladığı bütün balıkları canlı tutma konusunda bir iddiası yok ki ![]() ![]() Canlı olarak tutmaya çalışılanlar; avda kullanılacak canlı balık yemler ![]()
Yusuf R.D. - 1949 ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN... Bu mesaj en son " 10-04-2008 " tarihinde saat 21:20 itibariyle gerence tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hava raporu. | Samet Eryavuz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-06-2008 11:27 |
foçada bu haftasnu hava | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 02-04-2008 15:33 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
livar | atilerdogan | Malzemeler ve Bakımları | 2 | 07-05-2007 21:28 |
Hava ve Toz Raporu | panderma | METEOROLOJİ | 4 | 13-09-2006 12:10 |