|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() ben yeni gördüm bunları yahu...bunlar mercan değil...başka bişeye dönüşmüşler... tebrikler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() rapor da belirtilse daha iyi olacak zira burası amatör balıkçılık sitesi. yinede tebrikler.nsanın gözü gönlü açılıyor. balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi?? şimdiden teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Organizatör
|
![]() videolarını bekliyoruz derya kuzularının...
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vay anam,vay babam,vay vay vay oğlu vay bunlar ne böle yaw.Azman vallahi.Resim açılırken azım açık kaldı.SÜper balıklar abicim.Tebrikler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocabalıktan cumartesi işkine, mercanlar ve .... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 08-11-2008 22:06 |
03.02.2007 Karaburun Yeniliman Mercanlar | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-02-2008 20:28 |
kuşadasından mercanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2007 17:43 |
Ohh be mercanlar | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 08-04-2007 07:51 |