|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bak serdar kardeşim şu pepsinin yerine aslan şeyinin şişesi daha güzel giderdi beee.bunları bir birine eklesekte bizim tekneye halat yapsak nasıl olur acabaa.! şansın daim olsun rastgelsin.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() beyler inmaya bilirsiniz ama ben antalya da bu zarganalarin 1-1,5 metreliklerini tutuyordum eskiden.simdi ise nadiren
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Serdarcim insallah agustosda tekrar Türkiye deyim bu sefer fotografini cekip koyacagim.Tabiki nasip olurda yakalarsam... Inanmasi gercekten zor olsa dahi 1993-1996 arasi cok yakaladim o dev zarganalardan..Antalyali ya da Alanyali olanlar bilir eskiden balik boldu. Bir cok kaynakta boylarinin yaklasik 1 metre kadar büyüyebilecegi yazsada bu gercek degil. Selamlar
![]() |