|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler..
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur harika bir anlatım ve nefis kareler, balıklar zaten tam çeşit olmuş. Umarım dostlarla daha güzel avlar yaparsın tebrikler. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Onur, cumartesi sabahtan geçerken mekanına uğramama rağmen kapalı oluş nedeni belli oldu.
![]() Soğuk sandvicler süper, gelir elinden bilirim. ![]() Ne o kırçalar öyle ? Parmak kadar. Pet şişeye de doldurmamışsın. ![]() Uzun süredir özlediğim, ama bir türlü gerçekleştiremediğim harika görseller için de teşekkürler. Resmen mis kokusunu hissettim. Sağlıcakla...
![]() |
![]() |
#4 | |||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
umarim kizillar, esmerler senin de oltani bos birakmazlar ![]() Alıntı:
bana hic kiskanclik kokmadi kelimeleriniz. yenge hanima ne yapip edip bir kere olsun oltayi tutturun, ve gene ne yapin edin bir balik cektirin. hanimlar da benim gozlemledigim, bizler gibi, bir kereden sonra bir daha asla iflah olmuyorlar ![]() Alıntı:
bu aralar cumartesileri ofisi acmiyorum, ama balik mevzusundan degil, izmir disina cikmak zorunda kaldigimdan. gene de en yakin zamanda bir cayimi icmeye bekliyorum. ayrica bulent abiyle hala bana "hadi" demenizi bekliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() tebrikler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim. daha guzel avlari burada paylasabilmeyi umarim...
Alıntı:
![]() Alıntı:
rastgelsin'de ilk raporumun buyuk balikla olmasa da bi dunya balikla olmasina sevindim ben de. daha guzellerini yayinlayacagimi umuyorum... Alıntı:
tekneye sabah suyundan aksam suyuna kadar 175 YTL odedik, 8 kisi. son kurusuna kadar da kaptana helal olsun, hem goturdugu avlaktan, hem sohbetinden, ayrica demledigi guzel caylardan dolayi ![]() yazin ara ara sizin o taraflara geliyorum, ama hep kisitli zaman oldugu icin pek de avlanamiyorum,umarim bu yaz denk getiririz, bana biraz oralarda yol yordam ogretirsiniz ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hocam tebrikler aile boyu av ve aile boyu keyif olmuş,
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi siz ne yapmışsınız böyle maşallah diyecek bir laf bulamıyorum bütün avlarınız hep böyle bereketli olsun tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler, balıklarda en az sandviçler kadar güzelmiş
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşım uzun zamandır böyle güzel av görmedim. tebrik ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
mordogan videosu | ibrahimz35 | Videolar | 8 | 10-12-2007 14:08 |
mordogan hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 03-12-2007 16:18 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |