|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Rauf abi ellerin pek marifetli maşşallah...geçenlerde pastanı indirmiştim şimdide görüntünü indirdim beynime...olcam heralde ben abi
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Rauf abi canlı olsun o da olur ..
![]()
YAKALANACAK BALIK UZAKTA DEGİL; YERİNDEDİR... Selçuk Gürcan 02/07/1977 DENİZLİ lambukas@gmail.com Bu mesaj en son " 07-07-2007 " tarihinde saat 08:53 itibariyle lambukas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] teke-bir karides cinsi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] boru kurdu veya diğer kutr cinleri iğneye takma şekli. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mamun yeminin iğneye takılış şekilleri. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sülünez (cakı midyesi)ici cıkarıldıktyan sonra iğneye takılış şekli. |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel paylaşım teşekkürler..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abicim. bohçacılığı bırakıp, olta balıkçılığına yeni başlamış bir amatör balıkçı olarak. yaptınız bu videolar bizlere yol gösteriyor. emeklerinize sağlık diyorum. ve daha nice bilgilerle bizleri donatmanızı bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() paylasımın ıcın tesekkırler elıne emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi müthişsin.daha önce kullandığım yöntem iyi değildi.sayende öğrendik.sağolasın
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Teşekkürler üstad Rasgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
İğne Ve Misina Bağlamak İçin Kullanılan Düğümler | Taygun KOCABIYIK | Düğümler | 57 | 30-09-2011 13:41 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
Çapari Bağlama Şekli | MAVİ FENER | Çapariler | 0 | 14-06-2009 13:26 |
palomar düğümü | sefiller1905 | Düğümler | 0 | 10-11-2008 13:54 |