![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
LAHOS UN BÖYLESİ Çanakkale'de 70 kiloluk kaya balığı yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde bir balıkçı, oltayla 70 kilogram ağırlığında Laos adı verilen kaya balığı yakaladı. Adnan Boralı isimli balıkçının oltayla yakaladığı 70 kilogram ağırlığındaki balığı 750 YTL'ye satın aldığını belirten Eroğlu Balıkçılık'ın sahibi Ramazan Eroğlu, balıkçının balığı teknesiyle Babakale açıklarında çapari yaparken yakaladığını belirterek, "Bu balıkçımız önce balığı orkinos zannetmiş. Güçlükle teknesine çektiği balığın 'Laos' adı verilen kaya balığı olduğunu görünce oldukça şaşırmış. Ben de bu büyüklükte bir balığı görünce ondan 750 YTL'ye satın aldım. Bu balığı İstanbul'daki toptancılara satacağım" dedi. Öte yandan, 70 kilogram ağırlığındaki dev balığın oltayla tutulduğuna inanamayan turistler ise balıkla hatıra fotoğrafı çektirdi. İHA
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
170 kiloluk balık haberi(botan çayı) | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 20-01-2008 14:15 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |