|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ender evet dediklerinde haklisin..Pisirmek baska bir ustaliktir... Israil sazani bizim burada cok fazla.Sana söyle izah edeyim..Eger israil sazani yakalamak icin baliga gitsem günde 20 kg. cok rahat tutarim.Ama tadi cok kötü. Balcik ve mirik kokuyor..Sazan da öyle belki bizim buradaki göllerin yapisinda.. Sana zahmet israil sazaninin nasil pisirilmesi gerektigini bir anlatirmisin Tesekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ohoooo Cumhur .....sen gel yanima ben sana anlatirim ehehh LOL ..
kaptanim benim mauahhauahuhu :-)))))))))))
Yasin 1971 Berlin/Almanya/Ankara/Kemer MUHTAC OLDUGUN KUDRET... DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR Bu mesaj en son " 25-06-2007 " tarihinde saat 14:58 itibariyle BLACK SHARK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Cumhur benim sana sorumdaki asıl nedeni şimdi söyleyecem..
benzerlik tamam.. yani iç suların canlandırılması.. fakat gel gelelim benim bu ilde yaşadıgım 4 yıl boyunca sana sayacagım iç suların hiç birine bir tane balık atılmadı..kavakdere barajı+sandi göleti+balaban göleti+ ha savurganlıga gelince o doğru.. Allaha emanet iç sular..kim tuttuya giden balıklar...denetim yok...koruma yok kısacası aşagısı sakal yukarısı bıyık hesabı.. |
||
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Muvaffak Abi burada tüm sularda denge gözleniyor ama balik popülasyonlari icindeki dengeyi kurmak biraz zor... Söyle izah edeyim.Benim bulundugumeyalette yani Berlin de ic sularda bizim Israil Sazani diye adlandirdigimiz balik türü Berlin sularinda yasayan baliklarin %70 i ni kapsiyor ve bu bir sorun teskül ediyor bu bakimdan.Su anda gecerli olan yasalar geregi Israil Sazani yakalayanlarin bu baligi yemese bile suya geri atmasi yasak.Insanlar baligi cöpe atiyor yemeseler bile.Suya balik atmaya gelince buna gerek yok yok cünki kontrol mekanizmasi oturmus vaziyette... Haa bu Israil Sazanlarini yok etmek icin suya daha fazla harami balik salinabilir ama bu sefer bu diger türleride tehlikeye sokar...
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sezonun ilk turnaları | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 06-06-2009 05:39 |
2007 Sezon Başı Afyon/Döğer Sazanları | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 20-11-2007 06:02 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |