|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Yunuscan umarım sende o sansı bir gun yakalarsın.Orada balık olayının ne kadar sabıra dayandıgını daha iyi anladım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tesekkurler ishak abi degerli yorumların icin.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
mustafa kasım kardeşım bence aynı sadece rüzgarını denk getırmek önemlı olanda bu. akrepten korkmamak bence yalan olur ben korkmuyorum dersem yalan olur ama bu defa ben bayya bı akrep aradım göremedım.dıkkatlı olursak sanırım bışey olmaz olmamasını dılerım. saygılar sevgıler ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sıtemız rastgelsın aılesının tamamı sanırım benım gıbı düşünür.bu yüzden dıyorumkı ben sızler ıçın bır şey yapmış gıbı görmüyorum kendımı. avlak göstermek yada bırşeyler paylaşmak benım ıçın daha önemlı benım av yaptığım yerler hakkında kım ne sorarsa sorsun seve seve anlatırım.buda benım şahsı görüşümdür. eveet serkan kardeşım şu mağlubıyetlerınden bır tane daha tatmaya ne dersın ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() samet kardeşim, çok şanslısın hasan kardeş gibi usta bir balıkçı abin var.. ne mutlu gününüz de iyi geçmiş balıkları da yakamışsınız.. en kötü avınız böyle olsun..
rastgelsin..
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Kaptan
|
![]() herzaman canım abim.senle balığa gitmek benim için büyük keyif.evet arkadaşlar maviler takımına kimler geliyor deyin bakalım...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Her daim yanında top koştururum..Artık uyku sorununuda çözdüm beyaz beyazın hiç bir şansı yok bize karşı..Onların en önemli silahı zaten Hasan64 onunda çayına uyku ilacı attık mı tamamdır galibiyet bizim ![]() Hadiyin millet rastgelsin alemi bilenmiş kocaman bi organizasyon..Mavi mavi team her türlü transfere açıktır ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() tebrikler arkadaşlar burası cıpra yönünden baya meşhur oldu benim sorum şu buraya tekneyle gitmek zormu zira tekneyle gidilirse hem bir kac arkadaşla tekne muhabbeti iyi olur hemde daha varimli olur selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8,agustos.gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 10-08-2007 12:57 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |