|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Baliklarinizi ve kalamarlarinizi tebrik ederim guzel kardesim ama nerde kaldi bu isin amatorlugu. Ya baliginin, tuttugunu satmiyacaksin yada satiyorsan amator balikcilara sunmayacaksin.Cunku olmaz. O isten ekmek yiyen adamlar var. Sattiginiz her deniz urunu onlarin cebine girmesi gereken para. Her amator cep harcligimi cikariyorum diye kirkyilin basinda gittigi baligi satsa, hem piyasayi dusururuz, hem bu isin profesyoneline ayip ederiz, hem Ulkemiz kanunlarini hice sayar, cocuk oyuncagina ceviririz.
Sahsi dusuncelerimdir. Saygilar sunarim. Dahasina rast gelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Av için tebrıkler ancak amatör avcılar balıkların satışını yaparsa amatör balıkcı olmazki.Biz bu işi hobi olarak yapan insanlarız.Alp Bey in de söyledıgı gıbı herkes yaptıgı avdan satıs yapacak olursa bu işten ekmek yıyenlerın durumu ne olacak???bunu düşünmenı rıca edıyorum..BİZ AMATÖR BALIKCILARIZZZ
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence olayı büyütmemek lazım arkadaşlar...Anıl kardeşimiz 3-5 kalamar satıp harçlığını çıkardı diye hemen profesyonel mi oldu...Haa satıp evini geçindirse belki dediklerinize hak verirdim ama bence Anıl kardeşimizi dürüstlüğünden dolayı da tebrik etmek lazım...
Şimdi ben balığa gidecem...O gün de şans benden yana olacak at-çek çupra-levrek(çiftlik patlağı) yapacam...Akşam bir bakmışım sepette 100 tane balık... Naparsınız Allah aşkına... "Ben 5-6 taneden sonra tutmam arkadaş" diyenler olabilir...Bunu diyenler önce o anı bir düşünsünler ve önce kendilerine dürüst davransınlar... Bir de olayın şu yönü var...Profesyonel balıkçılar ne kadar profesyonel...Acaba doğaya bizler kadar saygılılar mı...! Bana öyle geliyor ki ; ASIL PROFESYONELLER AMATÖRLERİN EKMEĞİ İLE OYNUYORLAR... Son bir durum daha var...Belki Anıl kardeşimiz balık malzemelerini bizler kadar kolay temin edemiyor...ne malum belki de 3-5 kalamar satıp kendisine misina,iğne vs. alabiliyor... ![]() Bunlarda benim naçizane benim düşüncelerim... Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ONUR BEY
;"Ben 5-6 taneden sonra tutmam arkadaş" diyenler olabilir...Bunu diyenler önce o anı bir düşünsünler ve önce kendilerine dürüst davransınlar... EVET AMATOR BALIKCI SADECE YIYEBILECEGI KADARINI TUTAN BALIKCIDIR.İŞİ PARA KAZANMA BOYUTUNA DÖNÜŞTÜRÜRSEK NERDE BUNUN AMATÖRLÜK YANI??BENİM FİKRİMDE BU BEN KARSIYIM..AMATÖR BİR BALIKÇI ASLA AVLARINI SATISA SUNMAZ SEBEBİ NE OLURSA OLSUN....
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özelden gelen yoğun istek üzerine konuyu açmayı uygun gördüm
![]() Ben konunun sonu tatlıya bağlanmış olacağına eminim zaten sölyenler aynı söyleniş tarzı farklı gibi geldi bana. Neyse ben tekrardan tebrik ediyorum Anılımı ama kartalkayaya gidecek kadar kalamar tutman lazım birdahaki sefere ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Gerekende buydu bence.Tesekkur ederımTaygun
![]() ![]() Tekrar tebrıkler ANIL ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Anılcım ellerine saglık güzel av olmuş
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abim beni savunduğun için teşekkür ederim. Ama burda en önemli şey unutulmuş biz Profesyonel balıkçıyız
![]() Teşekkür ederim çok dikkatlisiniz dikkatinizden kaçmamış.. Onur abim seni çok seviyorum teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
|
![]() Özlem hanım ilginiz için teşekkürler bu muhabbet çok uzucağa benziyor kendi avım olmasına rahmen bu güzel konuyu kitliyorum.. Çünki bazı şeyler yanlış anlaşılıp sorulmadan yargısız infaza geçilmeye çalışılmış..
Not : Ayrıca caps locku kimse açık unuttuğunuzu bilemez forumların genel özelliği büyük harf bağırmak anlamına gelir.. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
|
![]() Benimde uzatmadan kitlememin amacı oydu abi ama sevgili Adminimiz dayanamayıp açmış özlem hanımda olayı uzatmıcakmış sorun yoktur o zaman.En kötü kalamar avımda böle polemik olduysa heralde benim kalamar şowlarımda neler olur
![]() Saygılarımla..
![]() |