Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-02-2008, 01:43   #1
OKYANUSCA
Oltacı

OKYANUSCA kullanıcısının avatarı

Baliklarinizi ve kalamarlarinizi tebrik ederim guzel kardesim ama nerde kaldi bu isin amatorlugu. Ya baliginin, tuttugunu satmiyacaksin yada satiyorsan amator balikcilara sunmayacaksin.Cunku olmaz. O isten ekmek yiyen adamlar var. Sattiginiz her deniz urunu onlarin cebine girmesi gereken para. Her amator cep harcligimi cikariyorum diye kirkyilin basinda gittigi baligi satsa, hem piyasayi dusururuz, hem bu isin profesyoneline ayip ederiz, hem Ulkemiz kanunlarini hice sayar, cocuk oyuncagina ceviririz.

Sahsi dusuncelerimdir. Saygilar sunarim.

Dahasina rast gelsin.
1968
0 Rh +

Balikci baliga gitmez , ait oldugu yere doner.
OKYANUSCA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 05-02-2008, 07:28   #2
almora
Çımacı

almora kullanıcısının avatarı

Av için tebrıkler ancak amatör avcılar balıkların satışını yaparsa amatör balıkcı olmazki.Biz bu işi hobi olarak yapan insanlarız.Alp Bey in de söyledıgı gıbı herkes yaptıgı avdan satıs yapacak olursa bu işten ekmek yıyenlerın durumu ne olacak???bunu düşünmenı rıca edıyorum..BİZ AMATÖR BALIKCILARIZZZ
Eski 05-02-2008, 07:54   #3
giritli
Kaptan

giritli kullanıcısının avatarı

Bence olayı büyütmemek lazım arkadaşlar...Anıl kardeşimiz 3-5 kalamar satıp harçlığını çıkardı diye hemen profesyonel mi oldu...Haa satıp evini geçindirse belki dediklerinize hak verirdim ama bence Anıl kardeşimizi dürüstlüğünden dolayı da tebrik etmek lazım...

Şimdi ben balığa gidecem...O gün de şans benden yana olacak at-çek çupra-levrek(çiftlik patlağı) yapacam...Akşam bir bakmışım sepette 100 tane balık...
Naparsınız Allah aşkına...

"Ben 5-6 taneden sonra tutmam arkadaş" diyenler olabilir...Bunu diyenler önce o anı bir düşünsünler ve önce kendilerine dürüst davransınlar...

Bir de olayın şu yönü var...Profesyonel balıkçılar ne kadar profesyonel...Acaba doğaya bizler kadar saygılılar mı...!

Bana öyle geliyor ki ; ASIL PROFESYONELLER AMATÖRLERİN EKMEĞİ İLE OYNUYORLAR...

Son bir durum daha var...Belki Anıl kardeşimiz balık malzemelerini bizler kadar kolay temin edemiyor...ne malum belki de 3-5 kalamar satıp kendisine misina,iğne vs. alabiliyor...

Bunlarda benim naçizane benim düşüncelerim...

Saygılar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 07:59   #4
almora
Çımacı

ONUR BEY

;"Ben 5-6 taneden sonra tutmam arkadaş" diyenler olabilir...Bunu diyenler önce o anı bir düşünsünler ve önce kendilerine dürüst davransınlar...

EVET AMATOR BALIKCI SADECE YIYEBILECEGI KADARINI TUTAN BALIKCIDIR.İŞİ PARA KAZANMA BOYUTUNA DÖNÜŞTÜRÜRSEK NERDE BUNUN AMATÖRLÜK YANI??BENİM FİKRİMDE BU BEN KARSIYIM..AMATÖR BİR BALIKÇI ASLA AVLARINI SATISA SUNMAZ SEBEBİ NE OLURSA OLSUN....
Eski 05-02-2008, 15:32   #5
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Özelden gelen yoğun istek üzerine konuyu açmayı uygun gördüm Özlem (umarım isminle hitap etmemden rahatsız olmazsın) Onur abinin cevap hakkının çalındığını düşünüyormuş.
Ben konunun sonu tatlıya bağlanmış olacağına eminim zaten sölyenler aynı söyleniş tarzı farklı gibi geldi bana. Neyse ben tekrardan tebrik ediyorum Anılımı ama kartalkayaya gidecek kadar kalamar tutman lazım birdahaki sefere şaka şaka

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 15:39   #6
almora
Çımacı

Gerekende buydu bence.Tesekkur ederımTaygunKonuyu zaten tatlıya bagladık

Tekrar tebrıkler ANIL
Eski 05-02-2008, 10:30   #7
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Anılcım ellerine saglık güzel av olmuş

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 11:31   #8
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Onur abim beni savunduğun için teşekkür ederim. Ama burda en önemli şey unutulmuş biz Profesyonel balıkçıyız Hemen hemen her yerde amatör olarak avımı yapsamda VOLKAN REİS(bizim tekne) le çıktığım zaman profesyonelim çünki avlanma teskeremi sadece o teknede kullanmayı uygun görüyorum.Bu benim ilk balık satışım değil ben yıllardır satış yaparım yazın onlarca kilo uskumrular kışın kilolarca kalamarlar baharda istavritler az yaptığım bi iş değildir.Yani polemik yaratılıcak bi konu değil sorsaydınız keşke profesyonel balıkçılık mı yapıyorsun diye..

Teşekkür ederim çok dikkatlisiniz dikkatinizden kaçmamış..

Onur abim seni çok seviyorum teşekkür ederim
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 14:33   #9
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Özlem hanım ilginiz için teşekkürler bu muhabbet çok uzucağa benziyor kendi avım olmasına rahmen bu güzel konuyu kitliyorum.. Çünki bazı şeyler yanlış anlaşılıp sorulmadan yargısız infaza geçilmeye çalışılmış..

Not : Ayrıca caps locku kimse açık unuttuğunuzu bilemez forumların genel özelliği büyük harf bağırmak anlamına gelir..

Saygılarımla..
Ziraat Teknikeri

Eski 05-02-2008, 15:55   #10
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Benimde uzatmadan kitlememin amacı oydu abi ama sevgili Adminimiz dayanamayıp açmış özlem hanımda olayı uzatmıcakmış sorun yoktur o zaman.En kötü kalamar avımda böle polemik olduysa heralde benim kalamar şowlarımda neler olur

Saygılarımla..
Ziraat Teknikeri

Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları