|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yalnız şu diyaloğu hiç bir zaman unutmayacağım.Hıyarlık bende aslında.. Balıkçı:Serkan peki bulabiliyormusun solucanı her mevsimde yada kendin toplayıp bir yerde muhafazamı ediyorsun belkide yetiştiriyorsundur bunlardan hangisi? Seko: Bahar ve yaz aylarında bulabiliyorum ama kışın maalesef...Eskiden annemin nane yetiştirdiği kasadan toplardım,sonra naneler kurudu,o iş de bitti... Balıkcı(SEN): Serkan ben toplayıp muhafaza edebiliyorum zaten ileriki günlerde genel bir yazı yazmayı düşünüyordum bütün yemlerle ilgili. Ben:Abi ne olur sinirlenme.Bilgilerini takip ediyor ve Sekoyla gıyabında konuşuyoruz..Çok bilgili diye...Azıcık su katayım ne olur kızma Abi ne ile besliyorsun yemleri... Üzgünüm Ama Sen Balıkcı: Sami bana rahatlıkla sorabilirsin ben böyle şeylere kızmam daha çok memnun olurum sizlere yardım edebilirsem tabiki sizlerdende yardım alabileceğim çok konu var balık avında. Aslında çok basit yemlemek tabiki bu solucana bağlı ama bizim yağmur yağınca meydana çıkan solucanlar varya onları gazete kağıtlarını ince ince kıyarak. İlk önce bir suda hafifce yıkayıp üstündeki mürekkepler zehirli maddeler gitsin diye sonra kurutup ufak kıymış olduğumuz gazeteleri hafif bir şekilde ıslatarak solucanlara veriyorum tabi başka yemleride var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha istersen var merak etme..Ama seni seviyorum ne yapayım... Bu mesaj en son " 30-12-2005 " tarihinde saat 05:52 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol Sami kardeşim sağol ufak tefek sıyrıklarla atlatmışız sevgiler karşılıklıdır.
Bombalara gelince tabiki zamanla patlatırız çok ama çok konu var da aslında bana soru olarak gelse daha iyi cevap verebilirim tabiki karşılıklı konuşmak bilgi alış verişi daha sağlıklı olur çünki yazı yazmasını çok sevmeyen biriyim belki bir gün karşılaşırız balığa çıkarız bol konuşma zamanımız olur o zaman kim bilir resimlere gelince siteye bir çok resim gönderdim hayret senin gibi araştırmacı bunları bulamasın beni hayal kırıklığına uğratma bul şu resimleri.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birde iyi balıkcı olduğnu zannediyorum diye yazmışsın daha değil ama iyi bir balıkcı olmaya çalışıyorum.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende yazmasını ve konuşmasını sevmeyen nefret eden biriyim ama ne hikmetse burada birşeyler oldu....Demek buraya ihtiyacımız varmış....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() Sami ne bu yanar dönerli imza be abicim?Gazino reklamı gibi...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami, Serkan'ın dediği gazino meselesini bilmiyorum da imzada AB'ye girmişsin.
![]() sevgiler...
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu nasıl sarıkanat istavrit | paşalı | Deniz Balıkları | 16 | 23-11-2012 16:52 |
çim çim nasıl hazırlanır | 35deniz | Balık Yemekleri | 4 | 19-09-2008 21:36 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |