|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Taygun.Sanada rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Miço ![]()
|
![]() mucadele etmenıze ve tum olumsuzluklara deymıs dogrusu tebrıkler
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() murat bey tebrıkler... levrek ve mercanı aynı nada nasıl çektınız merak ettım... tekne ıle mı avlandınız???? yoksa balıklar mezat mı denız mı onu merak ettım
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Okan bey levrek ve mercan aynı gün çekildi.Aynı yerde çelildi.Tekne ile avlandık.Mezat merakınız varsa sabah erkenden Güzelbahçe limanına giderseniz iyi ve ucuz balık alabilirsiniz.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Banned
|
![]() Murat bey azim ve başarınız için tebrikler..'' Akşam üzeride sırtı ile levrekleri'' almanız ise akılcıl ve planlı bir balıkçı olduğunuzu gösteriyor..Tekrar tebrikler..
DibNot; Konu ve yazıları tam olarak okuyup algılamadan lütfen Kritik yapmayalım ..Saygılar!!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Konuya gösterdiğiniz anlayış ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.Dip not ise harika ve yerinde bir ikazdı bence.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01/05/2009 av güzargahim | mc_scream | TATLI SU AVI | 4 | 03-05-2009 20:44 |
26,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 29-04-2009 19:16 |
11,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-04-2009 09:55 |
04.04.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 10-04-2009 20:25 |