Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-10-2009, 14:45   #1
oltacı35
Oltacı

oltacı35 kullanıcısının avatarı

Varsayılan 4-ekim-2009 kuşadası

hafta sonunda balık avı için kendimce birşeyler yapmaya çalışıyordum.fakat kafamda hep aynı soru.nereye gitmeliyim.nereden avlanmalıyım.aklıma kuşadasındaki hafta sonları balıkavı turları düzenleyen tekneler geldi.bende şansımı denemek için pazar sabahı 05:30 da arabama atlayıp doğruca narlıderedeki yemcilere gittim.amacım mamun almaktı. kuşadasına gidip ve tek başıma olduğum için nasıl olsa bir kişiyi kim olsa teknesine kabul eder düşüncesi ile yem aramaya koyuldum.fakat ne yazıkki hiç bir yerde mamun bulamadım.çaresiz bir şekilde bulabildiğim sülünesleri alıp kuşadasına yola koyuldum.saat 07:15 civarında yoğun yağmur altında kuşadası marinaya vardım ve teknelerde yer aramaya başladım.çünkü kararlıydım.bu hafta balık avı yapacaktım.nitekim bir teknede yer buldum.teknede aydın ve izmirin çeşitli yerlerinden gelmiş benim gibi balık avcıları vardı.bu arada yağmurda dinmişti.tanımadığım bu insanlarla bir anda kaynaşıverdim.çünkü ortak noktamız balık avı idi.akşam 18'e kadar 3 yer değiştirerek avlandık.5 adet mercan diğerleri gopez olmak üzere avımız sonlandı.gün sonunda vücutça yorgun kafaca dinlenmiş bir halde evime döndüm.bu güzel günümü sizlerle paylaşmak istedim.fotoğraflar av esnasında yanımda fotoğraf makinesi olmadığı için eve gelince çekilmiştir.

mercanlar

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

avımın tamamı

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

raporumu okuma zahmetine katlandığnız için teşekkürler.
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları