|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() necati abi çok güzel kareler ellerinize sağlık,afiyetolsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba dostluga ve paylasıma deger veren saygıdeger arkadaslar;
Cumhuriyet bayramı öncesi günü yoğun telefon akışı ile Paşa Team üyeleri bir araya gelmek için yola koyulduk.... Belkide bu sene dostluk adına arkadaşlık sohbet ve güzel bir av adına yaşadığım en güzel avdı diyebilirim....gidişinden tutun dönüşüne kadar mükemmel bir gündü.... Saygıdeğer Necati abim sözde gece çıkacaktık diye sözleşirken heyecanlar depreşti demekki ...Daaadaaaaa hooopp ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı hızla yağız kardeşimin kapısındayız... hemen esyaları koyduk... dogru hasan abıyı almaya bır kac abımız daha aldık ...Aynen balık yolları taştan... Bir yandan yemleri ayarlarken bir yandan da yiyecek bişeyler aldık... uzun bir yoldan sonra avlagımıza vardık.... bir yandan yerlesıyorken bır yandan da takımlarımızı ayarlıyor diğer yandan serkan abim ellerine sağlık ateişimizi yaktı hasan abim diğer yandan semavere çayımızı koydu derken bir yandan da koyu kahkahalar eşliğinde koyu muhabbetimiz devam ediyordu.... gece pek balıga bakmadık.... çay sohbet diğer yandan serkan abim ateş başında mangalla uğrasırken bizlerde sohbete devam ediyorduk.... Sabah artık gün ağarmaya başladı yavaş yavaş yerlerimizi almaya başladık..... ben ve necati abim yanyana yağız kardeşimde dıger yanımızda hasan abımde abileri ile birlikte başka bir yanda sonunda oltalarımızı kavuşturduk denizle birlikte.... daha atar atmaz necati abim sağlam bir vuruş aldı ama olumlu bir sonuç olmadı... tabi ilk heyecan olunca yürekler güp güp kalpler ibre oldu 180 ![]() ![]() ![]() Ben de necati abide yagız da arka arkaya 10 dakıka aralıklarla sabahın ılk ısıklarında vuruslar artmaya basladı kı..... Birde baktım oltama sağlam bir vuruşşş ![]() ![]() o arada derken birde baktık ki Sevgili ishak abim ve arkadaslarıda bizlere teşrif ettiler... Bir hoşgeldin safhasından sonra işe devam ... benim için çok güzel bir gündü Bu günü her yönüyle paylaşan PAŞA TEAM ekibinin bir üyesi olarak bütün abilerime dostluğu arkadaşlığı takdire şayan olan herkese sonsuz teşekkür ederim.... Rabbim canınızdan yüreğinizden sağlığı eksik etmesin... İnşallah nasip kısmet olursa en yakın zamanda yine bir araya geliriz ve PAŞA TEAM olarak nice güzel günlere imzamızı birlikte atarız.... SAYGILARIMLA; DOĞAN ÖZCAN Bu arada arkadaşlar videoları sabırsızlıkla bekliyorum.... sizlerde çok beğeneceksiniz emin olun....sağlıkla selametle
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar gercketen cok güzel kareler .Cipura icin kullandıgınız iğne nin tam no sunu ve modelini söylermisiniz bizede yardımcı olsun teşekürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içinize sinsin, tüm ekibi kutlarım. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paşa teamı kutlarım çok güzel bir paylaşım dahada güzelleri nasip olur işallah
![]() |
![]() |
#27 | |||
VİP ![]()
|
![]() İşte bu ya paşa teama yakışacak bir av günü dostların hepsi bir arada balıklar süper hepinizi tek tek kutlarım sevgili arkadaşlarım.Tek üzüldüğüm Serkan kardeşimin şanssızlığı ama olsun o güzel ortamda değer.İnşallah birdahakinde Serkanın trofelerini görürüz.Paylaşım için teşekkürler Necati kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ah be Necati abim
![]() Ne desem söze nerden başlasam bilemiyorum İçim gidiyor böyle şeyleri birlikte yaşayamıyoruz diye ama işte ALLAH nasip edecektir elbet. Böyle bir ortamda yanınızda olamadığım için çok çok üzülüyorum inşaallah güzel birlikteliklerimiz olacak ekip olarak. Video görüntülerini de izleyince artık ben biterim ![]() Bu mükemmel dostluğu,kardeşliği,birlikteliği yaşayıp herkesle de aynı şekilde paylaştığınız için teşekkürler tüm ekibi kutluyorum,ALLAH böyle güzel dostlukları ebedi kılsın inşaallah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kardeşim evet senin bahtsız bir günüdü ancak .. Senin varlığın bize yeter ... Ne dedik .. Balık bahane sohbet şahane.. İşaallah sende bin gün kavuşacaksın al yanaklı yarım ile.. Sağlıcakla kal.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Daha iri ve güzelleri sizlere denk gelmesi ümidim ile.. Kalın sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |