|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=Hasan BALIKÇI;65685]
Alıntı:
balık bahane, maksat balık olsa o kadar masraf edip yorulacağımıza tezgahtan alır bir güzel temizletir ve yerdik. ![]() Allah tekrarını nasip etsin. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() taygun gidelim gitmesinede bizim teknenin motoru öldü yeni motor aldık hazırlıyoruz ama bu sezonu artık saymıyoruz.yalnız bir arkadaşımızın teknesiyle gidip geliyoruz ancak balığın yerini bulamadık habire boş dönüyoruz o yüzden rapor gelmiyor.görüşürüz kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah muhabbetinizi eksik etmesin, afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tüm ekibi kutluyorum...hava şartları olumsuz da olsa bence güzel bir gün olmuş....dostluklar baki kalır inşallah sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşım tebrikler... Hava bayağı bir bozukmuş anladığım kadarıyla ama Necati Abimin dediği gibi balık bahane sohbet şahane olmuş... paylaşım için teşekkürler... Ben bu aralar sadece forumdan iç geçiriyorum birşey paylaşamıyorum...(anladın sen onu)
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Miço ![]()
|
![]() Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |
14 Kasım 2009, Kokar koy :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 21-11-2009 04:24 |
Duydunuz mu? Dalton Kardeşler Zeytinler 'de :) | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 09-11-2009 16:27 |
23/05/2009 Zeytineli Mersinkoyu Sırtı Avı | ahserku | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 28-05-2009 18:51 |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |