|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle tebrik ederim.
Bilmeyen için zor olabilir fakat yardımcı olabiliriz isterseniz. bende çok merak ettim doğrusu,yardıma açık olduğumu belirtmek isterim.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mırmırı profil resmine koymayı başardık,
diğerlerinide yükledik ama ekranda birtürlü göremedik . Durmadan ingilizce hata veriyor, bende pek anlamadığımdan çözemedim ama enkısa zamanda hallettircem. fotodaki eniştem ben değilim telefonla çektiğimiz için en net foto buydu o yüzden bunu koyduk fotoları yükleyemediğim için herkesden özür dilerim Bu mesaj en son " 21-02-2010 " tarihinde saat 22:00 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yeni konu bu konu ile birleştirildi / imla ... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kerem çupra avcısı | Kerem YAMAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 29-01-2010 23:32 |
kerem çupra avcısı | Kerem YAMAN | Tanışma | 13 | 29-01-2010 14:11 |
Illede çupra. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 23-11-2009 07:44 |
çupra dolma | delvel | Balık Yemekleri | 5 | 04-12-2008 22:00 |
Çupra | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-02-2008 06:25 |