|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Organizatör
|
![]() Selamın aleyküm herkeze, isparozun nasıl tutulmıyacağını bilen varsa yazsın, maalesef nereye gidersem gideyım nerede avlanırsam avlanayım mutlaka beni bulur o bensiz ben isparozsuz yapamıyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Katılımcı ve paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkürler...
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir rivayete göre bu balık yunusu çatlatmış sinirden. Öyküyü bilen bilir
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 metre derin degildir.Katiti..Sandalı dahi yüzdüremezsiniz........Hatta kendiniz dahi yüzemezsiniz çünkü su sizi yukarıya doğru kaldıramaz....
![]() |
![]() |
#25 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her ne kadar zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da; Diplodus annularis lezzetsiz bir balık değildir. Hemen tüm Sparidae balıkları gibi gayet lezzetli bir balıktır. Tek dezavantajı, kılçıklarının fazla olması ve denizlerimizde fazlaca büyümemesidir. Sparidae familyası balıklarının genel ortak özelliklerinden biri ekonomik değerlerinin olmasıdır. Bu balıklar; İtalya kıyılarında ve Cezayir dolaylarında yarım metreye kadar büyüyebiliyorlar ve gayet fazlaca tüketilen balıklardır. Saygılarımla;
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 05-04-2010 " tarihinde saat 22:53 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan
|
![]() Ama Hakkını yememek lazım oda olmasa olta başında cok bekleriz. Arada bir irileri heyecan katıyor Hatta su içinde cupra gibide görünüyorlar
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu isparoz icin gereken tek sey sinek ignedir geri kalan hersey deyissede sonuc degismez yakalanir...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() melanur izmir de var ben çeşme - ıldırı da kıyıdan aldım cok büyük değildi (yani 30-35 cm gibi değildi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İspari melanurdan farklıdır.Melanur daha belirgin renktedir.iSPARİYE YEM DÜŞMANIDA DİYEBİLİRİZ.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sargos (Diplodus Sargus) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 7 | 09-10-2007 20:04 |
165 İsparoz... | aserkansatı | ANILAR | 3 | 26-01-2006 07:02 |
KARAGÖZ (Diplodus vulgaris) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 0 | 20-01-2006 19:39 |