|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Necati kardeşim, nerden bulursun bu videoları. Benim önüme servet koysalar değil o balıkların arasında dolaşmak, bir kilometre yakınına yanaşmam. ama yinede paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben diyecek bişi bulamıyorum bu dalgıçlara.
Cesaret illaki ama deli cesareti birazda. Diyorum ya benden uzak olsunlar, kime yakın olurlarsa olsunlar ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() Evet abim kutlamak lazım
Deli bunlar deli ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Bende kafayı kıracağım.. Deli bunlar deli ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Deli bunlar deli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |