|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hafta sonu hava bozuk gibi gorunuyor
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() pazar gunu havanın duzgun oldugunu sımdıden sıze söleyebılırım ..... bugun akşama kadar katılımcıların bılgı vermesını rıca edıyorum
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bugune kadar herhangı bır ısım bıldırımı gelmedıgıne göre arkadasların bu organızasyona katılmak ıstemedıgını dusunmekteyım.. bırlıkte bır organızasyon yapmak ıcın bosa ugrasmısım sanırım....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Konuştuğumuz herkes havadan çekiniyor.Mart sonu veya Nisanda katılımın tam olacağını düşünüyorum.Ama teklifin ve çaban için seni tebrik ediyorum arkadaşım.Teşekkürler..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kamıl tsk ederım cevap verdıgın ıcın.. hava pazar gunu guzel... organızasyon olmasada ben kendım gıdecegım... ama sana ayrıca tsk ederım cevap yazdıgın ve bılgı verdıgın ıcın
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Giderseniz size rastgelsin..
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() eyvallah kamıl dostum... pazar gunu hava cumartesıden cok daha ıyı.... ben pazar gunu her halukarda gıdecegım balıga... kurtlarım kaynamaya basladı cunku
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() merhaba okan bey cesmelicem ile cikiyormusunuz pazar gunu kesin?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Didim – Tekne ile balık avı organizasyonu hak. – Ağustos 2009 | kokanche | Organizasyonlar | 3 | 17-07-2012 12:30 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 12-03-2012 13:09 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 21-11-2009 07:11 |
Didim – Tekne ile balık avı organizasyonu hak. – Ağustos 2009 | kokanche | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 13-08-2009 08:30 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |