|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saol Necati.Zeytineli kayısılarını yakalamayı özlemişiz.Umarım yakın zamanda karşılaşırız.Yorumuna teşekkür ederim.Hoşçakal.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Umarım karşılaşırız Rıdvancım.Ağırlıklı olarak Çeşmealtından çıkıyorum.Ama mevsime göre ara sıra Zeytineli ve Ildır da avlanıyorum.Bir gün bir yerde karşılaşmak ümidiyle.Bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Kamil.Aslında hava durgun olsada farklı olacağını sanmıyorum.Sanırım az zaman sonra daha bereketli avlar yapabileceğiz.Bu sene sezon havalardan dolayı biraz şaşırmış durumda bence.Yorumuna teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#24 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel av.daha iyilerini yakalamak dileğiyle.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler
Gelecek günlerde daha güzel avlar nasip olması dilegiyle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler murat abi gönlündeki paşalara denk gelmen dileğiyle...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşallah Muratcım şahane balıklar.Paylaşım için sağ ol.Bacanağını ve seni kutlarım emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat cım maşallah, daha büyüklerine inşallah...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler, sizce kesat geçmiş olsa da, bizim için çok bereketli bir av yapmışsınız. daha irileri ve çoklarının denk gelmesini de dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat bey başlangıç için iyi sayılır bir av olmuş aslında
pazar günü gerencedeydik 5 adet mercan 16 iri mandagöz bolca hanos ısparozla döndük avdan. konuştuğumuz arkadaşlarında ortak fikri 4-5 hafta kadar bir süre sonra avlakların verimli olcağı yöndeydi. ıldırı içinde daha 1- 1,5 ay var deniliyordu.keşke çeşmealtı adalar civarına gitseydik diye aklımızdan geçirdiğimizde oldu nede olsa kendi mekanımız. bol balıklı bereketli avlar dileğiyle Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.03.2010 Karabulut Klasiği ... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 29 | 08-03-2010 20:40 |
27.02.2010 Levrek | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 02-03-2010 19:44 |
03.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 23-02-2010 10:14 |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
14.02.2010 Çeşme Raporu ... | Mehmet BODUROĞLU | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 16-02-2010 08:29 |