|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim ![]() ![]() ![]() ![]() şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz. Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek. Daha ne olsun . Hasan abi senide teknede gördük ya ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bu beraberliği beraberde yaşıcaz inşallah ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan kardeşim süper resimler, için gitti.
Balık bahane ama dostluk şahane ![]() biz bu hafta gidemedik ama önümüzdeki hafta insallah denizde olurum ![]() bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() daha iyileri sizlerde olsun ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() vay vay vayy..
Abi senin ne işin var denizin ortasında.. Hoca yaparsa cemaatin ne yapacağını artık sen düşün.. ![]() Paşalar kıyıda seni bekliyor sen çıkmışın denizin ortasına .. Şaka bir yana herşey çok güzel.. Çaylar .. Mangalda balık.. Yeni dostluk ve arkadaşlıklar.. Eeeee balıkda var daha ne olsun ki?? Allah en kötü gününüzü böyle yapsın.. Haftaya aynı günde aynı yerde buluşmak üzere .. Kal sağlıcakla.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ara sıra böyle ortamlarıda görelim bak yürümeyi öğrendim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Kaptankarabulutla birlikte | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 15-02-2010 12:57 |
Ayyüzlümle birlikte. | kaptankarabulut | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 29-01-2010 17:24 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |