|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir av olmuş fotoğraflardan günün ne kadar güzel geçtiği belli.
Uğur abi senin anlatımına çok güldüm ısparoz popülasyonunda pek bir değişiklik olduğunu sanmıyorum malesef bu ısparoz denen mübarek sanki yumurtayla değil, bölünerek çoğalıyor ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şimdi bu kadar malzemenin ardından sonuç ne oldu diye soracak olursan daha hiç denemek bile nasip olmadı at-çek i diyeceğim. Var bir talihsizlik, takımlar sıfır, kullanılmamış olarak duruyor odamda. Ne zaman niyetlensem bir aksilik çıkıyor, olmuyor. İnşallah birgün gidebilirim, bir tane de olsa bana yeter ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim Murat Abim. İnşallah hepimiz için hep bereketli, keyifli avlar olur.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Valla kaç gündür fena bileniyor bana. İlk gittiğimiz avda paşaları ardı ardına çekerse yandım ben ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Hani kıyı dalgaları köpük yapar ya heh işte o zaman .. ![]() Güzelbahçe sahilinden istersen bir de kerteriz sana..: Süleyman abinin limanı 300-400 metre geç urla istikameti.. o sahilden.. Ama yukarıda dediğim gibi sert poyraz da.. ![]() İstersen Hatırlat seni Ağustosun sıcağında bizim bir kerterizimize gidelim.. Sen levrek peşinde koştur biz Paşa olmaz mı?? ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Umarım hayalindeki levrekle en kısa zamanda merhabalaşırsın ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu güzel anlatımınıza ve raporunuza teşekkür ederim.Harika bir av yapmışsınız.Afiyet olsun
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzelbahçe Körfezi (Özbek) | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-04-2010 20:00 |
07.03.2010 Çeşme'de balık organizasyonu | seyirsubayi | Üye Organizasyonları | 27 | 05-03-2010 23:10 |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
25 Ağustos 2008 Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-09-2008 12:13 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |