![]() |
#21 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Tesekkur ederim hos buldum.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sana avatar borcum baki ![]() Hele sansımı kırayım bır balık tutayım sozum soz sana ![]() İzmire en kısa zamanda gelecegim ozellikle hasan balıkcıya nasıl pasa tutulur uygulamalı ogretmeye sende o arada bisiler kaptın kaptın yoksa halimiz harap ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hos buldum bende av az ama muhabbet iyidir balık yakalayamasamda elımden geldıgınce kocaelıde olmama ragmen her organızasyonlara katılan bırıyım av bahane dostluk sahane bizde saygılar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Murat Kardesim Hosbuldum kalıcıyım bu konuda son kararım bu sefer burda usta bır avcı olmadan hic bir yere gitmeye niyetim yok ![]() Saygılar kardesim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi sen merak etme .. ![]() Bayağı birşeyler kaptık Hasan ustadan.. ![]() Avatarımdan belli olmuyormu .. ![]() ![]() Haaa öğrenecek şeylerde varda çaktırmıyor.. ![]() Yani hepsinide söylemiyor onuda siz bulun diyor.. ![]() Ama sen merak etme .. ![]() Sana ve nevin ablama yetecek kadar paşa tutabiliriz.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Insallah bakalım ben gozumle gormeden hasanımı ınanmam ![]() Ikı gun yanında kaldım avda bır balık yakalamadı sende vardın ama tutulan her balıkla resım cekıldı bende vardım ve ben cektım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet haklısın abi.. ![]() Hasan abi o gece balık yakalamamıştı, ![]() ![]() Yöneticilerin olta atması yasaktı ya onun için.. ![]() ![]() ![]() İşte o gece ben yönetici olmadığımdan balığı çifter çifter çekmiştim.. ![]() ![]() ![]() Hatta bu fotoyuda sen çekmiştin değil mi?? ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tertibim nevin yengemizide bekleriz ailemize işallah
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam dostlar ... | kocaorfoz | Tanışma | 20 | 23-02-2010 03:35 |
selam dostlar | gocmen hasan | Tanışma | 11 | 07-10-2009 16:18 |
Selam Dostlar | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 20-06-2007 14:29 |
selam dostlar | mustfer | Tanışma | 9 | 28-09-2005 15:20 |