![]() |
#21 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Organizatör
|
![]() Allah muhabetınızı daim etsin, nazarlardan saklasın imrenılecek durumları yaşatıyorsunuz kıskandım ..
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlık dediğin böyle olmalı söylenecek başka söz yok kareler anlatıyor herşeyi.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() vallahi arkadaşlar ne yalan söyliyeyim kıs kan dımmmmmmmmmmm.
dosluk dediyin böyle olmalı
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bu karale yazılan yorumların kifayetsiz kalacağını düşündüğümden yorum yapamıyorum. benim aklımdan geçenleri üstadlar yapmışlar. ne diyebilirim ki başka böyle güzel insanların olduğu yerde elbette ki böyle güzel dostluklar olacak buradan sadece tebrik edebiliyorum.
BİRDE KARPUZ KESSEYDİNİZ TAM OLACAKTI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepinize saygılar dostluklarımız daim olsun.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok hoş görüntüler, samimiyetinize ve dostluğunuza imrenmemek elde değil
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
yeni bir dostluk başlangıcı | balıkcı omer | ANILAR | 16 | 27-03-2008 22:39 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |