|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bereketli olsun güzel balıklar..ayrıca geçmiş teolsun bunda da vardır bi hayır deyip
bakım işine başlarsın artık
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çağatay Abi, her seferinde olduğu gibi yine çok güzel bir av yapmışsınız.
Seni ve tüm ekibi kutlarım. Çağatay Abi çok geçmiş olsun, Allah'tan ucuz atlatmışsın. Daha kötü manzara ilede karşılaşabilirdin. Allah beterinden korusun. Arkadaşlar, Çağatay Abi duymasın baktım benim mercanlarımı yakalıyor. Ne yapsamda engellesem derken fırtına bahanesi olur deyip tekneyi ben batırdım. Artık bütün mercanlar benim. Bundan sonraki mercan raporları bende...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
19-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 18 | 23-02-2011 08:01 |
Sığacık, Deprem Raporu 06.02.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 14-02-2011 10:02 |
03-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 12 | 07-02-2011 11:50 |
30.01.2011 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 06-02-2011 22:25 |