|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mehmet kardesim tebrikler gozlerimizin pası silindi pasaların masallagı var sani ve ekibi kutlarım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet, maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Senin gibi bir paşa ustasındanda bu beklenirdi. Tebrik ederim seni ve tüm ekibi.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Balıklar içinde afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Klavyen sürçtü galiba, gopez diyecektin ![]() Gopez ustalığını kabul ederimde, paşa ustalığı ne haddime. Sende şahitsin işte, herkes mercan çeker, karagöz çeker, lidaki-çupra çeker, ben gopez ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi tebrik ediyorum çok güzel av olmuş gerçekten.
Devamını diliyorum ![]() Mangalda çok güzel oluyor o balıklar benden söylemesi ![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bodurooğlu memet kardeşim sana KÜSTÜMMMMMMMMM nedenini sen biliyorsun
![]() ![]() balıklar çok güzel kardeşim afiyet şeker olsun yanında şerbetsiz yemeeeeeeee ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet abi süpper zevkli bir av çıkartmışsın seni tebrik ediyorum. paylaşımlarının bol olmasını diliyor sana şimdiden afiyet olsun diyorum.
![]() |
![]() |
#28 | |||||||
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Valla o kadar çok şey konuştuk ki neler konuştuğumuzu unuttum. ![]() Müslüm kaptan ile çıkmadık. Önce gitmekten vaz geçtik çünki, arayıp iptal ettik, sonradan yine fikir değiştirip kendi kaptanımızı aradık ve bu sefer müsaitim deyince onunla çıktık ava. Teşekkürler Mustafa, daha iyuileri senin oltanda da olsun ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet kardeşim tebrikler iyi av olmuş haber verseydin bende gelırdim evde can sıkısına patladım valla kimsede aramadı hadi gidiyoz diye afiyet olsun kardeşim tüm ekibi kutlarım
![]() |
![]() |
#30 | |||||
|
![]() Orhan abim ben seni kıyıcı olarak bildiğimden ses etmiyordum valla, sen dersen ki ben tekne ilede gelirim aramamam için bir sebep kalmaz, hemen aklımın bir köşesine not alıyorum abi bu yazını, ilk fırsatta inşallah.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bodrum Güvercinlik (Biraz seyahat biraz derya deniz...) | viravira | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 25-04-2011 12:33 |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
19-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 18 | 23-02-2011 08:01 |
Bodrum Güvercinlik/Tuzla kıyısında balık avı zamanları | torpido | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 1 | 06-01-2011 10:53 |
29.10.2010 Bodrum Güvercinlik Raporu. | Mehmet BODUROĞLU | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 31-10-2010 21:33 |