|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler.Karagöz,lidaki ağırlıklı geçmiş anlaşılan avınız.Kalite balığı da tutması ayrı bir keyif vermiştir.Şansınız açık olsun.Rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan
|
![]() Vayyyyy beeeeeeeeeeeee Raif abi...
Hem öğleden sonra gidiyorsunuz ... ![]() Hemen 2-3 saat sonra dönüyorsunuz... ![]() 3 kişisiniz (Sen, Hüseyin abi ve Engin abim..) ![]() 4.yü aramıyorsunuz..(Necati ARAT) ![]() ![]() ![]() Ah be abi kurban olurum o ellerinizdekilere.. ![]() Karagöze Sözüm yok.. Lidakiler ve Kırmızılar daha Yetişme çağında... ![]() Kerterizinizden boş dönmediğinize sevindim.. ![]() Sezonunuzun hayırlı olmasını temenni eder Livarlarınızın hiç boş kalmamasını dilerim.. Paylaşım için teşekkürler.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi maşallah çok güzel bir av olmuş.
Her zaman olduğu gibi bütün balığı sen tutmuşsun. Engin ne yapmaya geliyor Raif abi... Gerçi tekneyi kim kullanacak çayı kim yapacak.... Alıntı:
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İbrahim abi Merakla bekliyorum o günü.. ![]() Paşalar kıyıdanda yakalanıyor bir şekilde.. ![]() Ben mercan yakalamaya gelirim.. ![]() Mercanların irileri olsun mümkünse.. ![]() ![]() Birde uygun hava şartları (4-6 olmasın hava) ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Üstad
|
![]() Raif kaptan,güzel bir gün geçirmişsin.Dün bende denizdeydim,fakat biz uskumru peşindeydik.Bizimde günümüz çok güzel geçti lakin makinayı yanıma almadığımdan resimleyemedim.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Halil abi teşekkürler eh işte bu havada ancak bu kadar.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler kaptanım.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil bey sağolun sizin de şansınız bol olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbocum sağolasın maksat bir arada olmak Engin.nin varlığı yeter hoşçakal sevgili kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19 Mayıs 2011 İzmir Körfezi av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 10 | 21-05-2011 10:11 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
17 mayıs ceşmealtı raporu | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 21-05-2009 18:58 |
çeşmealtı raporu 03 mayıs 2009 | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 05-05-2009 11:25 |