![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() Sağolun arkadaşlar da korkarak ava gidiyoruz desek inanırmısınız... Bu mevsim bu yörede ölümcül bir mikrop taşıyan, kene mevsimi.Her yıl pek çok ölüm oluyor Amasya ve Tokat yöresinde.Adı Kanamalı Kırım Kongo virüsü.Risk altındaki insanlarda sulak alanlardan geçenler,çobanlar ve balıkçılar...Tırsarak da olsa olta atıyoruz.Paçalarımız çorabın içine sokulu duruyor.Trajikomik haldeyiz yani...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim anlamadığım küçüklüğümüzde bu kenelerle oynuyorduk. Bunlar yapıştıkları hayvandan sürekli kan emdikleri için balon gibi şişiyorlardı. Biz bunları ordan alıp kanlarını birbirimize sıkıyorduk. O kadar tehlikeli olan birşey niye o zamanlar böyle hastalık yapmıyordu. Ama şimdi bu kenelerden tırsmaya başladık.
Sorun paçaları çoraba sokmakla aşılmıyor ki üzerinize çıksa eve bile getirirsiniz, ansınız bir an yapışabilir. Tek çare ısırdığında panik yapmamak. Keneyi bulunduğu yerden almaya çalışmamak. Kendimiz almaya uğraşırsak işte o zaman hapı yutarız.
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynı sorun buradada var Serkan ben yağlanarak gidiyorum balıkavına hiç bir şey olmuyor varsa güneş yağı sürün üzerlerinize kokusuna gelmiyor zaten insanlar terlemeye başlayınca saçtıkları kokuya geliyorlar bir gün alman arkadaşla balığa gittik benim her tarafım kapalı arkadaş kısa şort ve atlet onu ısırmadı beni ısırdı çünki ben terliyordum ve arkadaş güneş yağı ile yağlanmış gelmişti ben otlara girmediğim halde beni ısırdı tabi hemen doktora gittim ve dok.çıkardı.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan ve Selim,
yanlış anlamayın lütfen,yazıyı okuyunca köpeklerin boyunlarına takılan kene kovucu bantlar geldi.Bu bantlardan ayak bileklerinizi takarsanız zannedersem bu kan emicilerden kurtulmuş olursunuz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol dostum bende zaten kene kovucu bir yağ var bunu kulanınca kene değil sivrisinek bile yaklaşmıyor bir kaç senedir kulanıyorum hiç bir sorun olmadı.
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Ağbi, bu ilacın adı nedir?
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlacın adı..Autan Zeckenschutz(kene koruyucu), Bayer firmasına ait.
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#39 | ||
Guest
|
![]() Bu haftadan resimler...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#40 | ||
Guest
|
![]() Güzel bir avdı..........
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |