![]() |
#31 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi şimdi baktım, pre-waxed diyor. Yani üzerini lamine etmişler, anladığım kadarıyla spin makinede de kullanılabiliyor. E-bay'de 125 yarda ve 50 yarda olarak iki uzunlukta satılıyor gördüğüm kadarıyla...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Öncelikle aşağıda linkini verdiğim yerde yazanları okumanı öneririm. Bir çok soruna cevap bulacaksın. Arkasında da daha önce bir sitede yazdığım bir yazıyı aşağıya kopyalıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
Alıntı:
Sen de mi istiyordun? ![]() Her ne kadar Erol bana kızacak olsa da kafamda şekillendirdiğim bir yapıyı denemeden duramıyorum. Mutlaka bir gün bir şekilde dönüp onu gerçekleştiriyorum. Whiplash’ı yeni aldığım Shimano Sonora 2000 üzerine sarıp, bulabilirsem 5-25 gibi bir kamışta kullanmak istiyorum. Olmadı beden yaparım artık ![]() Aslında Fireline Crystal’leri çok inceledim. 270 mt olanlar yaklaşık 40€ + Nakliye gibi. Almanya’dan da burası 10€ civarında istiyorlar (tabi bu rakamı sadece nakliye ücreti olarak algılamamak lazım. Shipment and handling – nakliye ve masraflar. Adam kalkıp postaneye gidecek). Denk düşürdüğümüzde ondan da alırız. Not: Taygun konuyu çok bölüyoruz. Bu nedenle alış veriş kısmını başka bir başlığa taşıyabilir misin?
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
E valla isterdim Murat hocam. Zaten butun ceplerden ya kursun cikiyor ya da firdondu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İsteyeceğini düşünerek adama geri döndüm. Ancak elindeki son mal bu imiş ve bitirmiş. bu nedenle ucuza vermiş. Zaten 8 € nakliye ile başlayıp, 3 € ile anlaşmıştık.
İşim kredi kartları olduğu için rahat rahat alış verişimi yapıyorum. Yeterki geri ödeyecek parayı bulalım.
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fireline crystal
0,04mm 3,5kg 0,06mm 4,4kg 0,08mm 5,0kg 0,10mm 5,9kg 0,12mm 6,8kg 0,15mm 7,9kg 0,17mm 10,2kg 0,20mm 13,2kg 0,25mm 17,5kg Fireline crystal competition 0,038mm 3,530kg 0,052mm 4,450kg 0,074mm 5,120kg 0,089mm 5,697kg Yalçın İşte ,,Fireline crystal,, ın kalınlıklarına göre çekerleri.
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İşte şimdiye kadar forumda gördüğüm en güzel dayanışma konularından biri oldu bu.Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerek malzeme, gerek yasa gerekse de kullanma şekillerinin itina ile anlatılması tam bir kompozisyon havası yarattı.Zannedersem faydalı model dedikleri bu olsa gerek
![]() İnsan bu ürüne kavuşamadan rahat bir uyku uyamayacak gibi görünüyor. Klasik iplerle sırtı çekerken sudaki sürtünmesinden taşıma ağırlıklarına kadar herşeyi ile gerçekten çok iyi.Görüntü vermesine karşın balığı yakalatıyor yinede,elbette tamamı şeffaf olduğunda daha da iyi olacaktır.Ancak sırtıda ipin bir kötü yanı,arkadaşlarımında yazmış olduğu gibi esneme kabiliyetinin olmayışıdır.Büyük balığın ilk asılışında takıma hatırı sayılı bir yük biner ,klasik misinalar bu yükü esneme özelliklerinden dolayı dağıtır,bir nevi tampon vazifesi yapar.İpte ise bu sorunu, ancak lureye bağlı yaklaşık 10 metrelik bir Fluoro Carbon misina ile ara ilavesi yaparak çözümleyebiliyorum.Böylece hem darbe emici hemde en azından 10 metrelik bir görünmez takıma sahip olmuş oluyorum. Dip takımlarında da aynı yöntem geçerlidir,ana bedenden oluşan ipten sonraki ara bedeni ve kolçakları Fluoro Carbon misina ile yaparsak hayalet takımımız göreve hazır demektir.Vuruşları yine maksimum düzeyde hissetmek olasıdır. Sevgili Murat,yeni takımınla yapacağın avları dört gözle bekliyorum ![]() ![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok Erol Abi girme sen aman diyeyim, tehlikeli iş. Ben biraz önce bir dolandım şöyle, az daha çıkrık-ip mip Allah ne verdiyse alacaktım. Zor tuttum valla kendimi
![]() Bu arada Fireline Crystal'ler çok güzel ama Whiplash Pro'nun çeker değerlerine yanaşamıyor yanlış görmediysem...
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alış-veriş konusu hazır buraya açılmış iken,ki Taygumcum nasılsa bu konuyu uygun bir başlık altında toplayacaktır,araştırmalarım sonucunda ilave etmek istediğim birkaç sey var;
1) Hürriyet Gazetesi Haberi ! 30 Ocak 2006 tarihine kadar yurtdışınan aldığınız ürünlerde 300 Euro (400$) kadar gümrüksüz alışveriş fırsatını kaçırmayın. 10 Kasım 2006 Hürriyet Gazetesindeki gümrüksüz alışveriş yazısı için buraya ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) tıklayın.. gerçektende faydalı bir haber. 2) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkine bir göz atın,burada birçok sorun cevabı ve uygulamaların nasıl yapılacağı hakkında bilgiler var.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gerçekten süper bilgiler edindim hepinize teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resimdede berkleyin yeni ürünü olan fireline crystalin ne kadar şefaf olduğunu gösteriyor,misina bir kaleme sarılmış altındaki yazılar okunabiliyor,bu arada ebayde 200 metresi 28 euroya satılıyor şu anda belki bir kaç ay sonra dahada ucuzlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Kullandığınız misinalar ile ilgili bilgi paylaşımına buyrun | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 55 | 06-11-2010 17:09 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |