|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() levent abi biz genelde canlı gagalı sardalya atıyoz,fakat imtiyaz (akya) için mürekkep kullananlar da var.yalnız 2 gündür gagalı sardalya çıkmıyomuş ( babam öyle diyo
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu arada unutmuşum , yılancı hacı vefat etmiş , oğluna el vermiş diyo büyükler
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Yapma yaaaa... ÇOK ÜZÜLDÜM.... Allah Rahmet eylesin.... Oğlu veya kardeşi o kadar etkili mi bilmem....
![]() Neyse acı bir kayıp.... Ömer kardeş, kıyıya gelen çatalkuyruk için sahte verimli olmuyor mu? curuf sahasının soluna doğru oralarda hamle yaparsa kesin alıyor.... en geçerli yem gagalı sardalye ama kefal deneyen var mı? Ömer kardeş sana rastgelsin.... Keyifli bereketli avlar dilerim.. Selamlar...
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam donmuş balık heralde türkçesi bu anlama geliyodur. Yabancı dil olarak fransızca okudum yıllarca.ama iki kere iki 4 diyemem (fransızca) o ayrı mesele tebrikler allah sizlere de nasip etsin dersen hep beraber sevinir umutlanırız. her avının bayram havasında olması dileğiyle.
selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() askeriyenin akaryakıt iskelesinden çok güzel çıkıyo sarısekiye gelmeden acaba ordanmı avladınızzz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah cok guzel bır balık herkese nasıp olur ınsallah tebrıkler dostum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |