|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Organizatör
|
![]() Ersen başarılarının devamını diliyorum, alıştır bizi kalite balıklara bakmaya...
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
kayanın altına kaçan balık için olta elde beklemek lazım...balık hareketlenince de çekmeye devam etmeli...taşın altına kaçan balıklar genelde kayalık bölgelerde yaşamayı tercih eden balıklar olduğundan mutlaka tekrar kayaların altına kaçacaktır...bu yüzden bence balık elle misinayı sağma yöntemiyle çekilmeli...sağma hareketi orta hızda ve uzun adımlı olmalı...buna rağmen tekrar kayaların altına saklanırsa tekrar beklemekten başka yapacak pek bişey yok kanımca...tek iğneli takımlar kıyıdan avlanmalarda bu tür olumsuzlukları en aza indirir... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan o dediğin balığın resmi var mı sende? ben duymadım hiç.. belki hiç görmemiş de olabilirim ama başka bir isimle biliniyordur belki..
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() ya ersen ben de sabahtan beri arıyorum...benzerlerini buldum ancak boyları tutmuyor...en yakını bu...tabi canlı görmek lazım...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bizim burda ıskaroz dediğimiz bir balık var genelde kaya giridasına benzetirler ama rengi kırmızıya yakın ve pulları büyük..kıyıya yakın kayalık yerlerde çok olur.. ve eti lezzetlidir acaba o mu ??
![]() |
![]() |
#36 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan abi sanırım taş hanisinden bahsediyor yöresel ismi şeytan,çakal olarak değişiyor orfoza benzeyen bir balık.
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yöresel balık isimleri diye konu açsak iyi olabilir aslında..
![]() |
![]() |
#38 | ||
Guest
|
![]() balık bu ama yan yüzgeçleri daha iri olur genelde...ya da benim yakaladıklarım öyleydi...resmi tago sayesinde buldum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#39 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() buralarda kaya giridasına arap derler mesela..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 31-01-2008 08:05 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |