|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() çok güzel bi birliktelik olmuş...devamını dilerim...
muvaffak abi geçmiş olsun... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan eyvallah kardeşim...inşallah birgün gelirsen birlikte de balık tutmak nasip olur...
Kürşatçım soldan sağa : Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan abi,Muvaffak abi ve Serkan Teşekkürler kardeşim ama yapmışken acıkta renklerle oynayıp daha belirgin yapabilirmisin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() muvaffak abi geçmiş olsun abi öncelikle.. sizlerle beraber olmak isterdim ama daha önceden verdiğim sözden dolayı izmir dışına cıkmam gerekiyordu, yüzlerden herkezin keyif aldığı bir gün olmuş anlaşılan gerçi balık yönünden kısır geçmiş ama sucuk ekmek için aynı şey söylenemez sanırım
![]() |
||
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Organizatör
|
![]() arkadaşlar video da bazı yerleri sansürlemenız gerekir diye düşünüyorum, 22 nisan günü için tekrar hepinize ayrı ayrı teşşekkürlerimi sunuyorum iyiki sitemiz varmışşşşşşş.
![]() |
![]() |
#35 | ||
Guest
|
![]() Bu hatıranızı biraz daha görüntü kalitesini iyileştirdim sanırım serkanın gözlerinin kırmızılığını giderdim resmi biraz daha actım bu arada muvaffak arkadaşımada gecmiş olsun aman dikkat.herkeze cok selam.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan abi,Muvaffak abi ve Serkan |
||
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim ellerine sağlık...yüzümüz gözümüz aydınlanmış vallaha
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese selamlar,iki gün aradan sonra ancak bilg. başına oturabildim.p.tesi iş güç yoğunluk, salı ise bir yakınmızın vefatı
![]() çok keyifli,biraz üzücü ama tam anlamıyla doyurucu bir gündü,balık bahane arkadaşlık ortamı şahane diyebilirim.o güne adını yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erhancım başınız sağolsun kardeşim,yakınlarına Allahtan sabır dilerim...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |