|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm katılımcı arkadaşları kutlarım sanırım sezonun açılışı yapıldı.
Haa ben çupra veya lidaki tutamadım ama olsun bende açtım sayılır. İri olmasada bir fangri yakaladım hemide kıyıdan ![]() Öncelikle Hasan abime yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim benden fazla çupra avlamamı istedi her türlü yardımı yaptı ama gel gelelim nasipten öteye gidilmiyor. Şimdi Onur abi şöyle demiş "tago rejim yap" abicim inişte 20 kiloluk buzluğu taşıttınız yoruldum enerji kaybettim bu biiiiiiir boyozlar kayboldu 1 lokma ekmek yedim enerji alamadım hatta ekmeğin bir kısmınıda kıbrıs sarıp attım onada bir sarpa yakalandı ama ufak olduğu için onuda saldım 3 çupra tutamadım moralim bozuktu 4 siz yolu yarıladıktan sonra ben yola çıktım 5 çıkıştada yüküm ağırdı suları bana verdiler + çizmelerde hiç hafif değildi tabi kendi sırtımdaki malzemeleri hesaba dahil etmiyorum. Erhan abime ithafende şu satırları yazıyorum. Bundan sonra balığa biraz zor gelirsin abicim tülay abla söylemişti bu seferde balık olmazsa bidaha balığa yollamıycam erhan abini diye ona göre haberin olsun ![]() Serkan abicim tüm herşey için sanada teşekkür ediyorum hele bana verdiğin çupra çok hora geçti babama ben tuttum dedim adamın göğsü kabardı valla ![]() Güvencim sana diycek sözüm yok çupraları lidakileri tuttun sonra misler gibi uyudun. Boyozlar hakkında senden şüpheleniyorum ona göre. Bu arada 20 adet boyoz kaybolmuştur hükümsüzdür. (sırrını hala çözemedik) Fotolarıda hemen yüklemeye başlıyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gün boyu tutabildiğim tek balık
![]() Şu foto karanlık çıkmış ama dikkatli bakılırsa parlayan çupra görülebilir serkan abinin balığıdır ama fotoda malesef kendisi görünmüyor ![]() dipnot: serkan abicim elimdeki diğer balıklı fotoları yayınlamamam için kaç çupra teklif ediyorsun bi söyle bakalım ![]() Buda av yerinden kaçış anında 50 derece sıcakta çekilmiş toplu bir foto. ![]() Piknik olayındada baya iddalı bir ekip olduğumuzu ispat ettik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() taygun kardeşıme ne ezıyet yapmışlar.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() abicim orada olsaydım boyozları ben yedim derdim ama haberim bile olmadı be kardeşim çok kıskandım vallaha. siz birdahaki sefere haber vermeyinde bakın ben neler yapıyorum. ![]() ![]() ![]() bu arada hepinizi kutlarım güzel bir av ve beraberlik olmuş. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() abi aslında kimsenin niyeti yoktu ansızın çıktı fikir yarım günlüğüne
o yüzden kimseyi azdırmayalım dedik yeri keşfedelim dedik ama inan gelseydin böle konuşmazdın gece kör karanlıkta en uzak noktadan aşağı inmişiz ençok zoruma gidende aşağıdakiler inince neden kestirmeden gelmediniz demezmi..boğasım geldi adamları.. Bu mesaj en son " 09-05-2007 " tarihinde saat 13:48 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar kaatim şudur ki dönüşte rampayı en son kim çıktıysa boyozları o götürmüştür.(malum hazım zorlugu)
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() dipnot: serkan abicim elimdeki diğer balıklı fotoları yayınlamamam için kaç çupra teklif ediyorsun bi söyle bakalım
taygunuuummm kardeşim ne fotosu yapma hayatım olurmu öyle şey biz kardeşiz ben daha seni ne balık tutmalara göntürcem hadi abicim bas o düymeyede silinsin o görüntüler.etme eyleme abim..yazıktır bana...bidahakine söz bütün çupileri sana verecem... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() taygun kardeşım ben merak ettım ben sana 20 tane çıpurayı seve seve verırım kardeşım sen yayınlada görelım hadı koçum
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
yapmayın yavv utanırım bak |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İnan bana abicim o fotoların yayınlanmaması sadece Serkan açısından hayati önem taşımıyor...sitemizin selahiyeti açısından da çok elzem f ![]() olayı şu kadarıyla özetleyeyim abicim : serkan balığı çekiyor ve güven misali kurşunu taktırıyor...ama 1 farkla,kurşun nerdeyse bel boyu derinlikte takılmış... serkan suya giriyor ama girmeden önce....... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |