|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() aferin anıl sen anladın beni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sen işini bilirsin Hasan abi ,ustalar mutlaka çırakların bilmediği bir püf noktasını saklarmış kendilerine,çıtayı kimsenin geçmesine izin vermeyesin bak bi dahaki sefere çıta 2 kiloya yükselmeli ,anladın sen onu!!!
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Kaptan
|
![]() eee hasan abi sen kaşındın ben daha napayım.usta dedik barımıza bastık demek öyle haa.bende şimdi adımı soyadımı altınada çizgi yerine rastgelsin.org diye yazmazsam banada serkan demesinler.görürsün sen
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||
Guest
|
![]() kıymetli arkadaşlarım güzel bir avın hikayesini resim ve vidiolarla burada anlatımınız icin teşekkürler inanın sanki orada sizleri seyreder gibi oluyorum emeğinize sağlık afiyet olsun .
|
||
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuş, Hasan abi yine döktürmüşsün..
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abicim öncelikle babanın sağlığının düzelmasine,sonrada balığa gitmeniz için size izin vermesine çok sevindim harbiden...Abicim o ne öyle yahuuuuu
![]() seninkisi paşaların paşası mübarek ama ben geçen hafta senin paşaları biraz yumuşattım...benimkisi fatih ürek cinsinden paşa oldu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan abi ne yaptın sen öyle
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Kaptan
|
![]() bırşey yapmadım mustafa kasım kardeşım
![]() ![]() allahın verdığı nımetlerden faydalanıyom canım kardeşım e hadı ertık beraberde bı yol alıp nasıbımızı arayalım ![]() ![]() saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |