|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
üstat hangilerinden tavsiye edersin ve fiyatları nekadardı? ve hangi balık avı için aldın sahteleri |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her balığın, havanın ve bölgenin sahtesi ayrıdır. Tek tip sahteyle sonuç elde edemeyebilirsiniz..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yani at-çek konusunda yardım istiyorsanız eğer konu halinde sorunuzu sorabilir bir çok üye ve yöneticiden de gerekli bilgileri alırsınız.
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sahte balık meselesinde kalite çok önemli. ayrıca gün doğumu ve gün batımını yakalamakta çok önemli balık olmyan yerde altın kaplama sahte atsanızda birşeye yaramaz.
![]() |
![]() |
#36 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() demir çelik plajında avlanmaya çalışıyorum, sahteyi aldığım kişi önceki gün 8 tane lüfer yakaladım dedi. ama gece mi gündüz mü onu sormadım. gece sahte ile yakalamak mümkün mü acaba.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ben yine de sabah gun dogumunu hicbirseye degismem. en azidan suyun uzerini gorebilmek guzel. rastgele.
![]() |
![]() |
#38 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeş merhaba bende iskenderunda ikamet etmekteyim...bir kaç gün içinde kıyı avcılığını bırakıp içeri yabani çupra avına başlayacağız kısmetse....
![]() |
![]() |
#39 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Şöyle toplanıp hep beraber bir tekne kiralasak ya?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yokmu iskenderunda hareket nerelerdesiniz böyle en son msj 2011 de yazılmış yıllardır balık raporu mu yok yoksa sizlermi kayıpsınız canlansın biraz :-)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12 Şubat 2011 İskenderun Denizciler Bölgesi Balık Avı | voger | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 14-02-2011 20:31 |
12.12.2008 İskenderun Levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 25 | 29-12-2008 10:24 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |