|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar rastgelsinciler.Türkçeye çevrilen Kullanma klavuzunda bir hata keşfettim.Ay evresi göstergesi tablosunda ayın görebildiğimiz alanı siyah taraf olarak göstermiş.Tam tersi olacak.Görebildiğimiz alan beyaz renkli kısım olacak.Ayar yapan arkadaşların kafası karışabilir diye bilgi vereyim dedim.Belkide farketmişsinizdir.Saat kuzey yarım küreyi baz almış.Güney yarım kürede olan varsa tam tersi olarak bakacak.Biz kuzeyde kaldığımıza göre problem yok.Sağlıcakla kalın.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur ve Serdar kardeş Selamlar.Bu aralar saati deneme imkanınız oluyormu acaba.Malum siz deniz olan bölgedesiniz.Tatlı su sezonu da yaklaşıyor artık şimdiden malzemeleri düzdüm.Bismillahi Allahu ekber deyip sallamaya başlayacağız İnşallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() meraba kardeş forumları okurken saatin kullanma klavuzunun türkçesinin sende olduğunu gördüm benim bu adrese yollarsan sevinirim serkanhazar2020@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi bu alet iş yaparsa eğer bende alırım hemen gidipte boş donmektense işi garantiye almak iyidir. tşk ler.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan kardeş bilgisayarım yüksek voltajdan yandı ve içindeki tüm bilgilerimde yok oldu.Burada saati edinen diğer arkadaşlara daha önce yollamıştım.Daha önce klavuzu yolladığım arkadaşlar Serkan ve diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa sevinirim.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat hocam böyle birşeyi dğer arkadaşlarım gibi bende ilk defa duydum!!!!
Umarım işe yarayan birşeydir senden de olumlu referans alırsak saatin peşine hemen düşeceğim!!!Denediğin zaman olumlu yada olumsuz bilgi verirsen çok sewinirim!!!
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim.merak ediyorum
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar benim şu aralar deneme imkanım yok.Denizde avlanan arkadaşların deneme sonuçlarını burada paylaşması faydalı olur.Onların deneme sonuçları saatın işe yaraması noktasında daha belirleyici olacaktır.Saati satın alan ve almak isteyen çok arkadaştan mesaj ve mailler alıyorum.Saati edinen arkadaşlardan mesajları bekliyorum.Saati milletin başına sardık haklı olarak sonuçları bekliyorlar.Benim tatlı su denemelerim coğunlukla olumluydu.bu arada casiodan reklam bedeli talep etsemmi acaba diye düşünüyorum
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar saati deneyen oldumu sonuc nedir?
mahir istanbul/40 Bu mesaj en son " 20-12-2008 " tarihinde saat 21:15 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: w lar silindi |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |