|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet kullanabilir hatta çipura için özel üretilmiş bir seri olduğunu düşünüyorum ben 496 nın gerçekten affı yok hem çok sağlam hem çok keskin mercanda da çok iş yapar gerçekten çünki o da çipura ya benzer bir avlanma yeteneği ve kaçma girişimi gücüne sahip.. Saygılarımla..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() değerli dostlar herkeze selam ben mustant 7 numarayı tavsiye ediyorum mecan ve mırmır için 1 numara herkeze bol avlar
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() taygun kardeşim gece tekneden gece avında sardelye nasıl bir sonuç verir antalya deniz dibi itibariyele kumluk bazı bölgelerde çakıl var kayalık alanımız yani resiflerimiz yok dencek kadar az l
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.epeydir girip çıkıyordum ama üye olmamıştım.çeşitli sitelerden edindiğim bilğilere burdan edindiklerimide ekldim.en son edindigim bir bilgiyi paylaşmak istediğim için yazıyorum.inşallah deneyenlerede faydası olur.şekil olarak klasik üçlü beden araları 15 cm ve kısa mesafeli.iğneler 1251 c.beden boyu 75 cm.enalttaki iğneyle kurşun arası 25 cm.şimdi bu kurşunu kadın çorabını uçkımından kesilen 5 cm'lik kısma koyuyoruz ve içine alabildiği kadar pslet yem dolduruyoruz.sonra sıkıca kurşun içerden çıkmayacak şekilde baglıyoruz.ignelere yemleri talıp atıyoruz.her atışta üç iğnede dolu geliyor.deneyenler memnun kalacaklar.benimde bi katkım olsun istedim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben hafta aşırı bodrumdan tekne ile balığa çıkıyoruz ve hiç sinek iğne kullanmadım ve başarılı olacağınıda sanmıyorum.biz ekseri hırsızı 6 veya 7 numara diğer iğneleride 8 numara kullanıyoruz ve gayet iyi sonuç veriyor ki bazen 6 numara iğneyi açan kıran balıklarla karşılaşıyoruz ki sinek iğnenin dayanma ihtimalini pek görmüyorum.Rat kullanmak daha mantıklı çünkü dolaşma riski azalıyor ve zamandan büyük tasarruf sağlıyor tabi ki zevk meselesi kimi arkadaşlarda kasnağın vuruşundan daha zevk alıyor.
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hangi serinin 7 no'su??
![]() |
![]() |
#37 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben şahsen iğne olarak 1251_3 12518_4 kullanuyorum ve uzun süredir bu iğnelerle bir çok balık avında işe yaradığını gördüm.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura Nasıl Yakalanır ? | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 101 | 22-10-2012 10:27 |
Kuşadası Balık Avı-Karagöz,Mercan | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 13-11-2009 18:51 |
Mercan Karagöz (Çeşmealtı) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 15-12-2008 11:35 |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |