|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herşey çok güzel olmuş desem sanırım yeri ama eksik kişiler var
Malum durumlar gereği yine birlikte olamadık Hasan abi ve Necati abi sizlerin yanında büyük bir paşa çekmem lazım ![]() Ayrıca Necati abi nasip olursa kameramanlığı da birlikte olduğumuzda söz ben yapacağım ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
DURUMLARI BİLİYORUM AMA HİÇ ÜZÜLMEYİN.. ![]() Kameranın azizliğine ugradık. Elimizdeki diğer makinalarlada ancak bunları alabildik.. Ancak daha devamı var.. sende geldiğinde senin makinalarla destanlar yazacağız bunu aklından çıkarma .. Sen bile şaşıracaksın inan .. ![]() Şimdilik kendine iyi bak .. Selamlar.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hem sohbeti hem balığı bol bir birliktelik olmuş.Ancak bu sefer nasip değilmiş.Umarım bir dahaki sefere olur.Tebrikler.
![]() |
![]() |
#34 | |||
Kaptan
|
![]() . Evet yeni fotolarda eklendi .... Sayfa başından bakabilirsiniz.. . |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() necati kardeşim o paşaları aslanlar gibi kendi tuttu necati ile av yaptığımız mesafe yaklaşık 100 m idi bilmem anlatabildimmi ![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Organizatör
|
![]() Sevgili dostlar, ne kadar güzel anılar, ne kadar güzel sohbetler, ne kadar güzel yorumlar TABİKİ ne kadar güzel balıklar , yaratılan bu avda katkıları olan kardeşlerimizi yorumcularıda yaşamış gibi izleyenlerıde tebrık ediyorum. Geçen senekı ramazan bayramından sonra bir defa balığa gitmek nasip oldu karaburuna gittim(bir yıl denızlerden uzak kaldım)ama karaburun havasını ciğerlerımıze çekmekten başka kayda değer bişey yaşayamadım yani balık yakalayamadık sayılır, Neyse konuyu uzatmak okuyucuları fazla yormak istemedım, ama sitemızı unutmuş değilim dostları hıç unutmadım bu forum benım evim biliyorum, inanın siteye girmek benı denize çekecek biliyorum ama sizlerı ne kadar çok özlediğimi anlatamam, hepinizi seviyorum Hasan kardeşimin beni dürtüklemesi yeterli oldu. şimdi balığa çıkmak için fırsat mı kollıyacağız ?
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() çok sağol abilerin güzeli ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Konuyu gördügümde parmaklarım mouse ' a tıklayamıyordu .. İçim acıyordu yaşanan güzellikleri ve sohbetleri dusunurken ve okadar çok isteyipte gelemem dolayısıyla.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Allah'ta nasip etsin diğer buluşmalarda aranızda olabilmeyi. Videoyuda izlerken eridim içten içe. Hepinize Sevgiler Saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası'nda karadan 1. Bölüm küçükada ! | kuşadalı | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 14-01-2010 21:33 |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Anilarda Kalanlar ... Bölüm 3 | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 15-01-2006 17:11 |
Anilarda Kalanlar Bölüm 2 | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 14-01-2006 11:25 |
Anılarda Kalanlar 1.Bölüm | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-01-2006 05:19 |