|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hasan abi süpersin
![]() ![]() ![]() Paşaların da maşallahı var ![]() Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana ![]() ![]() ![]() Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ...
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi emeğine sağlık selamlar.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() mehmet abi söylediklerin çok doğru katılıyorum ![]() ![]() ![]() necati kardeşimin açmış olduğu video konusundada belli kayaların durumu ![]() saygılar ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Organizatör
|
![]() Acemi balıkçı senii
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Organizatör
|
![]() Hasoooo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım
![]() ![]() abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 78 | 15-01-2010 17:52 |
2009 Palamut avlarım.. (VİDEO) | Feridun | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 03-12-2009 10:58 |
Selamlar keyifli avlar.... | temur_akin | Tanışma | 2 | 18-08-2008 19:01 |
keyifli izlemeler | adapot defkan | Videolar | 9 | 04-08-2008 23:22 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |