|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Kaptan
|
![]() [quote = discus; 66.315] tüm dostlarımı kutlarım adına yakışır bu davranışlarından dolayı ...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ...[/ quote] [quote = ibrahimz35; 66.323] Böyle güzel birlikteliklerin devamını dilerim ...[/ quote] Teşkkürler arkadaşlar.. İşallah hep birlikte hep beraber oluruz.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Selamun aleyküm, Yazılanları okumaya anca fırsatım oldu malum dünya hayatının koşuşturmacası içinde kaybolup gidiyoruz,Saolsun Necati kardeşim,bizi ziyaret ederek mutlu etti,daha önce yanlızca bir kere reeelde görüşmüş olsakta sebebini anlayamadığım bir şekilde içimde ona karşı bir sıcaklık vardı,nedenini çok sonra anladım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
AleykümSelam.. Ümit kardeşim bu yazdıklarınla beni Ziyadesiyle Mutlu ettin.. Senin dediğin gibi senin ve Fatih kardaşimle aramızda bir bağlantı olması gerektiğini bende düsünüyordum ama aklımıza gelmezdi ..Küçük emarelerle de sonuca kavuşmamıziyi oldu.. Fatihe dedim gidelim bir gün diye.. Tire kebabınıda yolda yaparız mangal yaka yaka gideriz dediydim . kişi yeter. hemde gidiş gelişi anca kurtarır .. Yapın bir organizasyon da gidelim Kurban..... ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok sevınıyorum boyle guzel dostlukların kurulmasına cookkk
![]() |
![]() |
#35 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
yeni bir dostluk başlangıcı | balıkcı omer | ANILAR | 16 | 27-03-2008 22:39 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |