|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni Foça Avımız
Tarih:30.3.2010 Yer:Gencelli Sahili Hava:Bulutlu ve dolunay Rüzgar: lodos 2-4 Yem:Mamun,borukurdu,kalamar,madya Salı günü işten çıktıktan sonra Metin Abi ile birbirimize gaz verip soluğu Gencellide aldık.Nasıl olduğunu sormayın biz de anlamadık. ![]() Hatta fotoğraf makinesini almadan gidince fotoları telefonla sabah çekmek zorunda kaldım. ![]() ![]() Hava çok kötü idi.Yani balık havası yoktu.Ama gelmiştik,deneyecektik.Gece ilk olarak bu paşacık benim oltamı ziyaret etti,umutlandık.Ama arkası gelmedi. ![]() ![]() Ay da sokak lambaları gibi pırıl pırıl yapmıştı ortalığı.Hemen aklıma kalamar geldi.İskeleden at çek yaparken cazibemize dayanamayan bu kiloluk kalamar Metin ağbinin oltaya atladı. ![]() Başka hiçbir canlı belirtisi olmadan sabahı yaptık.Sabah ta ilk iş olarak çevre temizliğimizi yapıp yola çıktık.Malum iş vardı ![]() ![]() Ama sabaha kadar ateşin başında Metin ağabeyimle o kadar güzel vakit geçti ki . Sadece balıkların sayısında azlık yaşadık. Şu kara çaydanlığımızın başına tüm dostlarımızı bekleriz.. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
son avımız | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 03-09-2012 14:45 |
İzmir Yeni Foça Gencerli Çakmaklı Mevkisi KERTERİZİ YARDIM LÜTFEN! | SpearFish | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-06-2011 22:32 |
Haftasonu avımız | barış kaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 24-03-2010 12:43 |
14-11-09 çeşme avımız. | Bornovalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 19-11-2009 12:04 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |