|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Eyvalah Kamil abim teşekkürler.. Kesinlikle yer seçimi çok önemli .. Eğer benim istediğim yerler dolu olmasaydı yada çoçuklar olmasaydı olta atacak çok başka yerlerde vardı ve kesinlikle hasılat daha iyi olacağını düşünmekteyim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Doğanım çok teşekkür ederim.. Dediğin gibi ayrı yerlerde av yapmamıza rağmen sürekli telefon ile bağlantıyı hiç kesmedik.. Sizlerinde güzel bir av geçirdiğinizi duyunca çok sevindim..Ayrı olsakta gönüllerimiz hep birlikte idi.. İşaalah bu birliktelikde sona ermiyecek.. Av konusuna gelince bence hasan abinin ve benim yaptığım bu avın arkcı depremler olduğunu düşünmekteyim zira PAŞA TEAM bir araya gelip bir av yapınca gerçek deprem işte o zaman olacak sanırsam 9.9 şiddetinde bir deprem olabilir.. Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.. Herşeyin gönlünce olmasını diler oltanın sürekli nasipli olmasını dilerim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hey maaşallah bee, bizde o kadar balık içinde bir tane paşa yok ellerine sağlık ne diyelim afiyet olsun kardeş..
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Süleyman abi teşekkürler daha bunlar Paşacık Paşalar sonra daha alıştırma safhasındayım.. ![]() Poza gelince poz benim pozum..kopya yok.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Sizlerinde avlarınız en az bu kadar güzel geçsin.. Katılım için teşekkürler.. Alıntı:
Abi teşekkürler evet bu biraz fıragman gibi oldu .. Filmi ise yeni sezonda vizyona girecek .. Merakla beklemenizi tavsiye ederim.. Eyvallah abim gerçekten bal şeker oldu bunlar.. ![]() Alıntı:
Ahhh ah be kardeşim tuttuğıum an söyleyecektin ... ![]() Sanırım 4-5 saat anca dayanabildiler sonra hemen benim miğdede yerlerini aldılar.. ![]() ![]() Birdahaki sefere hatırlat yada beraber tutalım olmamı?? ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Eh abi o kadar olsun değilmi .. ![]() Biz ihtisasımızı bunlar üzerine yapıyoruz.. ![]() Şaka bir yana katılım için çok teşekkürler Abi . ![]() İşaalah beraberce bunları buluruz ve avlarız.. Seninde sansın açık olsun.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bende üye oldum | Seyit45 | Tanışma | 15 | 31-03-2010 21:12 |
bende varım | levent gezgin | Tanışma | 6 | 24-02-2009 10:49 |
bende geldim:D | aliefe | Tanışma | 10 | 16-04-2007 10:47 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |