|
Düğümler Oltamızı hazırlarken kullanılan düğümler... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tasma aramıza hoş geldin.İmza ayarlarını yaparsan kendini daha iyi tanıtırsın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tasma kardeş aramıza hoş geldin imza haneni doldurursan kime hitap ettiğimizi anlayabiliriz.
selim abi ellerin dert görmesin güzel bi çalışma
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() elimden geldiğince yapmaya çalışstım imza bilgilerimi...lufer takımı yapıcamda mantarları hazırladım iki iğneli lufer takımı nasıl bağladığımı unuttum bi iğneyi bağlıyorumda ikincisini bağlıyorum ya acayip biyerre bakıyo yada iki iğne arasında baya mesafe kalıyo yardımlarını bekliyorum
![]() |
![]() |
#34 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben hiç böyle bir takım bağlamadım yardımcı olamıycam malesef ama hazırını almak geçici bir çözüm olabilir sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaslar bildiğiniz lufer takımından bahsediyorum lüfer takımı hazırlamayı bilen varsa yardım pls imbat öğrenirsem yapmayı sanada yardımcı olucam
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lüfer takımını kullanmadığım için çok iyi bilmiyorum, ama aynı kösteğe arka arkaya iki iğne bağlayacaksan ilk iğneyi bağladıktan sonra düğümün boşta kalan kısmını uzun olacak şekilde ayarlayıp arkasına ikinci iğneyi bağlayabilirsin.
İki iğne farklı kösteklerde olacak ise bu başlık altında verilen birkaç çeşit düğümden birini kullanabilirsin. Ama bildiğim kadarıyla lüfer takımlarında köstekleri çelik telden kullanıyorlar. O konuda kullanan arkadaşlar bilgi verecektir.
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende karıştırdım mert benimde bildiğim lüfer takımları çelik telden yapılıyor vede çelik tel düğüm olmaz ya kaynak yapılır yada sıkıştırılır,bir başka bir sistem varki bu kancalar için değil genelde fırdöndülere yapılır bu bağlama şekli.
![]() |
![]() |
#38 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet çelik teli olanlarıda var ama misinayla yapılanlarada arkadas azda olsa fikir verdi bi bakıyım o şekilde yapabilecekmiyim iki arkadasada teşekkur ediyorum ilgilendikleri için
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#40 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardes ben resmini cekip koyayımmı buraya hazır bi takımın öyle daha faydalı olabilirmi yardım etme açısından yapamadım ben valla
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
Makineye bağlamak için ? | western222 | Misinalarla İlgili Herşey | 10 | 16-09-2011 22:47 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
bağlamak tüğüüne kayıt 31 Aralık 2009 son tarih | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 10-01-2010 10:40 |
CAPARİ bağlamak | Rauf | Çapariler | 27 | 25-10-2009 09:36 |