|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Siteye yeni katılan birisi olarak öncelikle herkese rastgele
İsmail beyin marifetleri dikkatimi çektiği için bu foruma katılmak istedim. Bu alemde teksin.Bu kıtlıkta bile yapmışsın oyununu.ne diyelim?merakla davetini bekliyoruz. Selamlar Ürfettin ÇAKIR Çanakkale/çan |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#43 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...Umuyorum ki aradığınız daha pek çok şeyi burada bulacaksınız...
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
senı aramızda görmekten çok memnun oldum. senin gibi usta bir balıkçının yorum ve katılımları ile sıtemiz daha da renklenecektir. işin ve hava durumu müsait olduğunda seni çagıracağım. selamlar
![]() |
![]() |
#46 | |||
Miço ![]()
|
![]() Üstad hoşgeldin... güzel paylaşımlar diliyorum.
rastgele......
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ürfettin aramıza hoş geldin.
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aleme hoş geldiniz tevellütü göremedim, eklerseniz.hitapta yanlış yapmayız.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Guest
|
![]() merhabalar hoşgeldiniz
|
||
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar İsmail bey'in bir cevabını göremediğim için özür dileyerek araya giriyorum ama kıyıdan at çek ve mamun,boru kurdu gibi yemlerle levrek yakalamanın en ideal ayları aralık ve ocak aylarıdır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
ayaz havanın bereketi 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 05-01-2008 13:27 |
Bursa'da Hafta Sonu Bereketi | activist | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 15-05-2007 11:45 |