|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() bence bu konuyu biran önce açmalısın, sadece deniz için değil özellikle tatlısu gece avı konusunda birşeyler varsa anlatmalısın.. çünkü sitede el oltası ile ilgili çok fazla paylaşıma rastlamadım, ama genelimiz mutlaka el oltası kullanıyor..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail amca valla yine döktürmüşsün balıkları...Senin yaşına geldiğimizde inşallah bize de tutmak nasip olur...Gerçi aramızda kaç yaş var canım olsa olsa 10 yaş...
![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
selamlar.
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
balıgın nekadar faydalı oldugunu yazmama gerek yok. çünkü hepiniz biliyorsunuz.ancak balıkçılık çok iyi bir meşgale.oltanın bir ucunda siz diger tarafta balık. aklınızda başka birşey yok. ha vurdu ha vuracak dıye bekliyorsunuz gunluk stres düşünce dert aklınızda birşey kalmıyor. sade balık.... . ben gençligimde kara avcılıgı da yaptım. kara avcılıgı da güzel bir spor ama derlerya 40 gun taban eti bir gün av eti. balıkcılık hem okadar yorucu olmuyor. hem birgün taban eti 40 gün balık eti oluyor. balıkçılıkta pek boş gelme olmaz. ben ömrümde içki içmedim fakak 1995 yılına kadar 25 yıl sigara içtim.1995 yılında anjıo plasti oldum. ve sigarayı bıraktım. içki içmek şüphesiz çok zaralı bir alışkanlık ama bence sigara içkiden daha zararlı. içki içenin yanında dursanız ve içmaseniz size bir zararı olmaz ama sigara içmesende yanında durunca içmiş kadar oluyorsun. dört sene önce bel fıtıgından ameliyat oldum. izmir 9 eylül tıp fakültesinde. bel fıtıgının acıcının tarifi mümkün degil onu ancak çeken bilir.şimdi çok şükür iyiyim. iyiki 9 eylül var ve iyiki. doçent dr. kemal YÜCESOY var. kendilerine bu forumumuz vasıtasıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. selamlar.
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Abi biraz geç de olsa geçmiş olsun diyorum
![]() Allah kimseyi doktora muhtaç etmesin ama doktorları da eksik etmesin...
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
selamlar.. ![]()
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 22:03 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail bey maşallah vallaha sizin balıkları boy sırasında gördükçe iştahımız kabarıyor. ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi çok geçmiş olsun,
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |